Spectaculaire proefrit met Audi RS3 via iPhone

• Asphalt Audi RS3 app: waanzinnige rij-experience
• Gratis te downloaden voor iPhone
• Internationale competitie: Audi A3 Sportback quattro als hoofdprijs

Op het moment dat de nieuwe Audi RS3 Sportback in Genève zijn wereldpremière beleeft, introduceert Audi ook de Asphalt Audi RS3 app voor de iPhone. Hiermee is het mogelijk om een zeer spannende proefrit met de topsporter binnen de Audi A3-reeks te maken. Door deel te nemen aan de internationale Asphalt Audi RS3-competitie, maken coureurs kans op het winnen van een echte Audi A3 Sportback quattro.

De Asphalt Audi RS3 app is tot stand gekomen in samenwerking met Gameloft, de grootste ontwikkelaar van mobile videogames. In Asphalt Audi RS3 gaat het om het neerzetten van de snelste tijd op diverse circuits. Rijvaardigheid én handigheid zijn de sleutelbegrippen – de game bevat ook ‘geheime’ sluiproutes. De Audi RS3 Sportback kan worden bestuurd via het touchscreen, maar ook via ‘tilt control’ waarbij de telefoon zelf als stuur fungeert. De graphics van de game zijn even spectaculair als de Audi RS3 Sportback zelf.

Internationale competitie

Tot en met 16 mei a.s. vindt de internationale Asphalt Audi RS3 competitie plaats. Hierin kunnen internationale ‘coureurs’ tegen elkaar strijden. Degene die aan het eind de snelste tijd op een speciaal circuit heeft neergezet, wint een Audi A3 Sportback 2.0 TFSI quattro in S line-uitvoering. Het spreekt voor zich dat coureurs die deelnemen aan deze competitie over een geldig rijbewijs dienen te beschikken om in aanmerking te komen voor de unieke prijs.

De Asphalt Audi RS3 app is te downloaden via de app store. Deze is toegankelijk via www.audi.de/apps. Hier is ook een groot aantal andere aantrekkelijke apps van Audi te vinden.

Bron: Audi Nederland

Gerelateerde artikelen