RENM Audi R8 V10 RMS Spyder – de echte!!!

RENM geeft de Audi R8 V10 Spyder de sporen. Ze noemen deze uitvoering de RMS.

Met veel carbon kevlar materialen met motorsport invloeden uit de race zijn ze beïnvloed. De standaard 525 pk gaan naar 600 pk.

Ze hebben een scala aan aerodynamische en optische wijzigingen door gevoerd en natuurlijk ook de motor aangepakt.

Zoals in hoogte verstelbare vering, keramische schijven, meer down force op voor en achter zijde door hun aerokit van koolstof vezel.De voorste en achterste delen van de aero kit zijn gemaakt van lichte composietmaterialen, bestaande uit herziene grille, koeling van de remmen cylinders, splitter aan de voorkant, vernieuwde voor-en achterzijde roosters en een diffuser. Opgenomen in het rooster is een regelventiel bediend roestvrij staal uitlaatsysteem met centraal geplaatste uitlaatpijp.

Zowel de voertuig rijhoogte en de uitlaat zijn voorzien van een knop. De Racelight 20 en 19 inch lichtmetalen wielen met banden, zijn ontwikkeld door ATS. Zowel 19 en 20 inch wielen gebruiken een combinatie van 245/30, 235/35 vooraan en 305/25, 305/30 achterbanden en bieden optimale prestaties.

RENM heeft de R8 Spyder ook aangepast aan de binnenkant, het stuur, rem, armleuningen en de deurbekleding. De standaard stoelen werden vervangen door lichtere sportstoelen bekleed met grijs leder en rode biezen.

De verbeterde power-to-gewichtsverhouding heeft geresulteerd in een betere acceleratie en handling. De RMS Spyder is lichter en sneller door herziene aerodynamica.

In het interieur zijn ook koolstofvezel elementen gebruikt in de middenconsole, het instrumentenpaneel.

Source: RENM

Gerelateerde artikelen