Audi introduceert social media-brochure voor A1

• Unieke gepersonaliseerde brochure op www.facebook.com/audinl

• Toont veelzijdigheid van Audi A1 op interactieve wijze

• Kans op jaar lang gratis rijden in Audi A1

Speciaal voor de Audi A1 heeft Audi een innovatieve social media-brochure ontwikkeld. De gepersonaliseerde brochure is te vinden op de Audi Nederland Facebook-pagina. Hij maakt zichtbaar hoe goed de Audi A1 past in het (sociale) leven van de geïnteresseerde. In de brochure is tevens een prijsvraag opgenomen. Deelnemers maken daarmee kans op een jaar lang gratis Audi A1 rijden.

De nieuwe social media-brochure van de Audi A1 is gekoppeld aan Facebook, het grootste sociale netwerk ter wereld. Bij het inloggen maakt de Audi A1 social media-brochure gebruik van het Facebook-profiel van de geïnteresseerde. Op de openingspagina van de brochure verschijnt direct de bijbehorende profielfoto. Op de pagina’s die volgen gaat de Audi A1 een belangrijke rol spelen in zijn/haar sociale leven. Daarbij worden diverse functies van de Audi A1 ingezet. Zo laat het navigatiesysteem de laatste check-ins zien en het sound systeem speelt de favoriete muziek af. Op diverse momenten verschijnen foto’s van vrienden en de brochure krijgt een extra persoonlijk tintje door de weergave van prikbordfoto’s en recente berichten. Bovendien komen de praktische connectiviteits-features van de Audi A1 hierin perfect naar voren. Deze unieke brochure laat daarmee precies zien hoe (goed) de Audi A1 in het eigen sociale leven past.

Meer functies én kans op een jaar gratis Audi A1 rijden

Via de social media-brochure kan de Audi A1 tot in detail geconfigureerd worden. Bovendien maakt hij het mogelijk in contact te komen met Audi om bijvoorbeeld een brochure en/of een proefrit aan te vragen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid tot het winnen van een jaar rijden in een Audi A1. Daarbij dient de Audi A1-geïnteresseerde uit te leggen waarom de Audi A1 zo goed in zijn/haar sociale leven past. Hoe origineler de uitleg, des te groter de kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis rijden in een Audi A1. De Audi A1 social media-brochure is door Pon’s Automobielhandel BV, BU Audi, en LBi ontwikkeld. Hij is te vinden op www.facebook.com/audinl of www.a1.audionlinespecial.nl.

Audi Nederland

Gerelateerde artikelen