Porsche Insurance en Classic Insurance: Jongensdromen verzekerd

 

Met Porsche Insurance en Porsche Classic Insurance introduceert Porsche twee unieke verzekeringsvormen die perfect aansluiten op de (praktische) wensen en eisen van Porsche-eigenaren. Beide maatwerkverzekeringen vallen op door de gunstige voorwaarden, uitgebreide dekking en specifieke Porsche-eigenschappen. Ze zijn af te sluiten bij de officiële Porsche Centra.

Voor nieuwe Porsche-modellen (tot zeven jaar oud) is er Porsche Insurance, een All Risk-verzekering (WA plus volledig casco) waarin een uitgebreide nieuw-/aanschafwaarderegeling is opgenomen. Dit houdt in dat de eigenaar van een nieuwe Porsche bij diefstal of totaal verlies binnen drie jaar zonder kosten de beschikking krijgt over een nieuw, gelijkwaardig model. Eigenaren van een Porsche Approved Occasion met Porsche Insurance krijgen in een dergelijk geval de aankoopwaarde uitgekeerd.

Een ander aantrekkelijk (en rustgevend) voordeel van Porsche Insurance is dat bij een ongeval de eigen Porsche-dealer direct in beeld komt. Deze neemt om te beginnen de complete administratieve afhandeling op zich. Bovendien zorgt het eigen Porsche Centrum voor vakkundige reparatie volgens fabrieksspecificaties, met gebruik van de hoogwaardige originele onderdelen en dus met behoud van eventuele (fabrieks)garantie. Prettige bijkomstigheid: er geldt (met uitzondering van ruitschade) geen eigen risico, ook niet bij beperkte cascoschade. In de tijd die nodig is voor reparatie krijgt de eigenaar van de auto kosteloos de beschikking over passend vervangend vervoer. Ook in het buitenland is de mobiliteit gegarandeerd.

Porsche Classic Insurance

De Porsche Classic Insurance is dé WA- of WA/casco-verzekering voor Porsche-modellen van acht jaar of ouder. De dekking is nagenoeg gelijk aan die van de Porsche Insurance voor nieuwe(re) modellen. Er geldt echter een maximaal aantal kilometers per jaar (naar keuze 10.000 of 15.000) en een eigen risico van € 450. Een belangrijk voordeel van de Porsche Classic Insurance is dat de auto ook verzekerd is bij deelname aan puzzelritten, clubevenementen en shows. Uniek: als bij reparatie benodigde onderdelen niet meer beschikbaar zijn, is het op maat maken van onderdelen ook verzekerd. Bovendien vallen onderdelen ook bij restauratie onder de uitgebreide dekking.

Alles onder één dak

De Porsche (Classic) Insurance is uitsluitend af te sluiten bij de officiële Porsche Centra. Porsche-eigenaren kunnen op deze vertrouwde adressen ook terecht voor nadere informatie én alle specifieke details die maken dat de verzekeringen naadloos aansluiten op hun persoonlijke wensen en eisen. Brochures ter oriëntatie zijn te downloaden via www.porsche.nl/insurance. Overigens hebben de officiële Porsche Centra ook alle kennis en expertise in huis als het gaat om financiering en leasing van jongensdromen.

 

Porsche Nederland

 

Gerelateerde artikelen

Video: Een eerbetoon

Porsche introduceerde 25 jaar geleden de Boxster, een model dat niet alleen bijzonder succesvol zou blijken, maar ook een van ’s werelds puurste en best

Lees verder »