Zoek

Twee vouchers voor een ballonvaart cadeau bij aankoop van een open Porsche

HET HOOGSTE NIVEAU VAN OPEN

Porsche-liefhebbers die in de periode van 1 tot en met 30 juni een Porsche Approved cabriolet of roadster kopen krijgen in meer opzichten de kans om in hogere sferen te geraken. Om te beginnen zorgt een open Porsche voor een ultieme rijsensatie. In de maand juni wordt een open Porsche bovendien afgeleverd met twee vouchers voor een ballonvaart – ook een bijzondere ‘open air’-beleving.

Bij Porsche zit open rijden al meer dan zestig jaar in het merk-DNA verankerd. Zo was de allereerste Porsche (de 356) een cabriolet en door de jaren heen heeft het merk een groot aantal cabriolets, roadsters, targa’s en zelfs speedsters in het programma gehad. Op dit moment staat de compleet nieuwe Boxster bijvoorbeeld nadrukkelijk in de schijnwerpers. Deze open sportwagen met middenmotor is nog dynamischer, krachtiger en efficiënter dan zijn voorganger.

 

Een unieke beleving

Omdat open rijden traditie is bij Porsche, wordt de start van het open air-seizoen gevierd met een speciale aanbieding. Dit jaar krijgen klanten die bij één van de officiële Porsche Centra in Nederland een open Porsche-occasion aanschaffen twee vouchers voor een spectaculaire ballonvaart. Deze aanbieding geldt voor de open modellen uit de Porsche Approved-collectie – het kwaliteitslabel voor gebruikte Porsche-modellen. Het aanbod open Porsche Approved modellen is zeer breed. De complete collectie is eenvoudig via de online cabrio-selector te vinden. Zoek via www.porsche.nl/open binnen het grootste Porsche cabriolet en roadster aanbod van Nederland op basis van model, prijs, bouwjaar en/of kleur.

 

Bewezen en betrouwbaar: Porsche Approved

Gebruikte (open) Porsches met het Porsche Approved-label zijn door de officiële dealer op 111 punten gecontroleerd. Al het benodigde onderhoud is volgens Porsche-richtlijnen en met gebruik van originele Porsche-onderdelen uitgevoerd. De complete (onderhouds)historie is bekend bij de Porsche-organisatie. Dat betekent dat de klant na aanschaf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Porsche Approved-occasions worden afgeleverd met twaalf maanden fabrieksgarantie inclusief Porsche Assistance, de mobiliteitsgarantie van het merk. Bewezen en betrouwbaar, goedgekeurd door de officiële Porsche-dealer. Ook het lidmaatschap van Porsche Insider, het klantenprogramma met exclusieve privileges, is inbegrepen. Ten slotte biedt Porsche Approved de klant diverse aantrekkelijke lease- en financieringsmogelijkheden. En wat een Porsche Approved-occasion des te aantrekkelijker maakt: hij is direct (open) te rijden.

 

Porsche Nederland

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen