Unieke triologie over de mees legendarische Nederlandse Porsche coureurs

 

Pon Porsche Import presenteert in samenwerking met uitgeverij Pelican een bijzondere boektrilogie waarbij elk afzonderlijk deel is gewijd aan een legendarische Nederlandse Porsche-coureur. Daarbij gaat het om Carel Godin de Beaufort, Ben Pon en Gijs van Lennep. De boeken zijn tweetalig (NL/EN), rijk geïllustreerd en worden geleverd in een fraaie cassette. Daarnaast is er de nog exclusievere Limited Edition Box met gesigneerde boeken die vergezeld gaan van exclusieve litho’s van de coureurs en hun auto’s. De trilogie komt in juni op de markt. Voorintekenen kan nu al via www.porsche.nl/classic.

Elk deel van de unieke trilogie is volledig gewijd aan één Porsche-coureur. Het boek over Carel Godin de Beaufort is geschreven door Frits van Someren, Rob Wiedenhoff verzorgde de teksten voor het boek over Gijs van Lennep en het boek over Ben Pon werd geschreven door Ton Roks. De auteurs gaan niet allen in op het succesvolle raceverleden van de hoofdpersonen, maar ook op andere aspecten van hun leven. De gebonden uitgaven zijn tweetalig (Nederlands, Engels) en vallen op door hun royale formaat (30×30 cm) en de prachtige fotografie. Speciaal voor deze uitgaven stelde het Porsche Museum in Stuttgart exclusief beeldmateriaal ter beschikking. Bovendien bevatten de boeken unieke, nooit eerder gepubliceerde amateurfoto’s.

Beperkte oplage

De trilogie komt in juni aanstaande op de markt. De drie boeken worden geleverd in een fraaie cassette en kost € 99 per box. Daarnaast is er een Limited Edition-box beschikbaar. Deze heeft een oplage van 150 stuks. De luxe verpakking bevat uiteraard de drie boeken. Deze zijn gesigneerd door de hoofdpersonen. Het boek over (de in 1964 overleden) Carel Godin de Beaufort is gesigneerd door zijn zus Cornelie Petter – Godin de Beaufort. De Limited Edition Box bevat daarnaast bijzondere litho’s van de coureurs en hun auto’s. Deze litho’s zijn exclusief vervaardigd door kunstenaar Marcel Bastiaans. De prijs van de Limited Edition Box bedraagt € 299. Zowel de ‘reguliere’ trilogie als de Limited Edition is vanaf juni beschikbaar. Voorintekenen kan nu al via www.porsche.nl/classic.

 

 

Porsche Nederland

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen