Nieuw: de Audi A1 Connect

• Extra compleet met Media Style, Audi Sound system, airco etc.

• Leverbaar als driedeurs en Sportback; gelimiteerde oplage (meerprijs €1.700)

• Nu te bestellen bij de Audi-dealer, prijzen vanaf € 19.990

 

Audi presenteert de Audi A1 Connect, een exclusieve uitvoering van de Audi A1/A1 Sportback die in een gelimiteerde oplage beschikbaar is. De Connect-modellen vallen op door hun uitgebreide standaarduitrusting in combinatie met een zeer aantrekkelijke prijsstelling. De Audi A1 Connect is nu te bestellen bij de Audi-dealer voor prijzen vanaf € 19.990.

De Audi A1 Connect is er als driedeurs en als Sportback. Bovendien is hij leverbaar met alle motoren/transmissies en kleuren die voor de A1-reeks ter beschikking staan. Alle Audi A1 Connect-modellen vallen op door een bijzonder omvangrijke uitrusting. De basis wordt gevormd door het Attraction-uitrustingsniveau. Dat wordt aangevuld met 16-inch lichtmetalen wielen (tienspaaks), airconditioning, een multifunctioneel sportstuur, het bestuurdersinformatiesysteem en een middenarmsteun met opbergvak voor. Daarnaast is Media Style inbegrepen. Dit omvat naast radio concert en het connectivity-pakket (navigatievoorbereiding, 32 GB SDHC-kaartlezer, Audi Music Interface met Bluetooth Audio Streaming en telefoonvoorbereiding basis) ook uitgebreide kleurige interieurdetails, LED-lichtpakket en ventilatieroosters in hoogglans zwart. Ook het Audi sound system is standaard. Radio concert wordt dan gekoppeld aan een zeskanaals 180-Watt versterker, tien luidsprekers inclusief centerspeaker in het dashboard en subwoofer achterin.

 

Brede keuze

Elke Audi A1 of A1 Sportback Attraction (benzine en diesel) is leverbaar in Connect-uitvoering. In alle gevallen geldt dat de meerprijs slechts € 1.700 bedraagt. Daardoor is de Audi A1 Connect er al vanaf € 19.990 (A1 1.2 TFSI 63 kW/86 pk, prijzen inclusief BTW en BPM). Alle Audi A1/A1 Sportback-modellen vallen in Connect-uitvoering in de 20 %-categorie van de fiscale bijtelling (ook na 1 juli).

 

 

Audi Nederland

 

Gerelateerde artikelen