Porsche 911 betrouwbaarheidskampioen onder de gebruikte wagens

 

De Porsche 911 komt ook dit jaar als grote winnaar naar voren in het gerenommeerde Duitse onderzoek van Auto Bild en TÜV naar de betrouwbaarheid van auto’s. Het icoon van de sportwagenfabrikant uit Stuttgart kent in de klasse van modellen tussen de zes en elf jaar oud de minste technische storingen. Daarmee staat de Porsche 911 in drie categorieën op de eerste plaats.

Ook in de categorie van voertuigen van vier tot vijf jaar oud staat Porsche met de modellen Boxster/Cayman, Cayenne en 911 in de top 10. De bevindingen van de ingenieurs van TÜV bevestigen ook dit jaar weer de duurzame kwaliteit van Porsche-modellen, die daardoor garant staan voor rijplezier, betrouwbaarheid en waardevastheid.

 

Het Auto Bild TÜV Report is gebaseerd op een analyse van de gegevens van meer dan 8 miljoen werkplaatsbezoek rapporten. Daarbij zijn de grootste storingen van de afgelopen twaalf maanden gedetailleerd onderzocht en beschreven.

 

Porsche Nederland

 

Gerelateerde artikelen