Bentley opent nieuwe service dealer in Nederland

 

• Bentley stelt Louwman Exclusive Cars aan Service dealer biedt volledige range van Bentley after sales activiteiten aan

Bentley Motors Limited heeft per 1 december 2012 Louwman Exclusive Cars B.V. aangesteld als officiële service dealer voor haar merk in Nederland. Louwman Exclusive gaat deel uitmaken van het Bentley netwerk in Nederland, volgend op de aanstelling van Bentley Leusden per 1 mei jl. als Bentley’s nieuwe (sales en service) dealer.

 

Louwman Exclusive biedt een toegewijd Bentley team van zeer ervaren, gespecialiseerde technici die de volledige range van Bentley after sales activiteiten kunnen uitvoeren. De nieuwe service dealer, gelegen aan de Proostwetering 53 in Utrecht, biedt de mogelijkheid aan klanten om hun auto te laten onderhouden op een gemakkelijk toegankelijke locatie.

Een vertegenwoordiger van Bentley Motors Limited verklaarde: “We zijn blij onze klanten in Nederland een additionele service mogelijkheid te kunnen bieden voor hun gemak. Ons dealer- en servicenetwerk breidt voortdurend uit en omvat nu 100 locaties wereldwijd.”

Luciën Visser, Managing Director van Louwman Exclusive: “Het doet mij bijzonder veel plezier om Bentley eigenaren in ons pand te mogen verwelkomen voor het onderhoud van hun auto’s. Onze technici en after sales staf, die volledig door Bentley getraind zijn in hun fabriek in Crewe, kijken er naar uit om de hoge Bentley servicekwaliteit aan onze klanten te geven.”

 

 

Gerelateerde artikelen