Avenu on tour met de nieuwe Audi A3 Sportback

AvenuA3

Naarden/Almere, februari 2013 – Op 15 februari is de nieuwe Audi A3 Sportback geïntroduceerd. Om deze nieuwste Audi op een ludieke wijze onder de aandacht te brengen start Avenu Audi een roadshow.

De nieuwe Audi A3 Sportback is een auto die zijn tijd ver vooruit is en design combineert met hoogstaande technologie. Aangevuld met sportieve prestaties die opvallend efficiënt worden gerealiseerd. Bij deze progressieve auto hoort ook een vernieuwende introductiemethode. Daarom start Avenu Audi vanaf maandag 18 februari, vier weken lang, de Avenu on tour roadshow. Een mobiele showroom met hierin de Audi A3 Sportback zal dan diverse locaties in het Gooi en Flevoland bezoeken.

Mobiele showroom voor de deur
Het is ook mogelijk om de mobiele showroom bij u voor de deur uit te nodigen. Hierbij volstaat het om @Avenuautogroep te volgen via Twitter en vervolgens de tweet ‘Stuur de #Avenuontour bij mij langs in [vul plaatsnaam in het Gooi of Flevoland in]’ te versturen. Door dat te doen, maken deelnemers kans op een zeer persoonlijke kennismaking met de Audi A3 Sportback. De auto wordt dan tussen 18 februari en 17 maart in de mobiele showroom op het aangegeven adres voor de deur geparkeerd.

Kans op een weekend rijden in de nieuwe Audi A3 Sportback
Bezoekers van de mobiele showroom kunnen kansmaken op een weekend gratis rijden in de nieuwe Audi A3 Sportback. Ga hiervoor naar facebook.com/avenuautogroep en vertel ons op een zo origineel mogelijke manier waarom u kans wilt maken op een weekend rijden in de nieuwe Audi A3 Sportback? Meer informatie hierover is te vinden op avenuaudi.nl/ontour.

Bron: Avenu Autogroep BV

Gerelateerde artikelen