Zoek

Nederlandse Porsche Centra nu 24 uur per dag open

01_Porsche_Google_Streetview_voorbeeld_binnen_pand

 

 

 

 

 

 

 

Virtuele rondleidingen van Google Streetview voor een uniek inkijkje

 

Met behulp van Google Streetview technologie zijn alle Porsche Centra van Nederland voortaan 24 uur per dag te ‘bezoeken’. Dankzij een 360 graden-view tour is er op elk gewenst moment een kijkje te nemen in bijvoorbeeld de showroom en de werkplaats van een Porsche Centrum naar keuze. Dit kan via www.porsche.nl/dealers en uiteraard ook via Google zelf (zoekresultaten, Google+, Google Maps Streetview). Om de lancering luister bij te zetten, organiseert Porsche een wedstrijd waarbij een soortgelijke virtuele rondleiding van een bedrijfspand naar keuze én een waardebon van Driver’s Selection by Porsche Design kan worden gewonnen.

Er zijn nu virtuele rondleidingen voor alle Porsche Centra in Nederland. Een kijkje in de showroom of werkplaats is daardoor met slechts één muisklik onder handbereik. Zo is het mogelijk om kennis te maken met de Porsche Classic werkplaats van Porsche Centrum Twente of de klassiekercollectie van Porsche Centrum Gelderland te ontdekken. Ook de ‘fitting lounge’ van de Porsche Exclusive Flagshipstore in Amsterdam is een (virtueel) bezoek waard en dat geldt eveneens voor het bijzondere aanbod van Porsche Approved-modellen van Porsche Centrum Eindhoven. Als u twee mooie klassiekers aan de wand wilt zien hangen, gaat u virtueel op de koffie bij Porsche Centrum Leusden. Uiteraard zijn de rondleidingen ook te vinden via de nieuwe iPhone app van Google Maps. De Nederlandse Porsche Centra zijn door een gecertificeerde Google-fotograaf vastgelegd. Net als in andere Google Streetview-foto’s en –presentaties zijn gezichten van mensen en kentekens van auto’s onherkenbaar gemaakt. In het geval er een bestaande Google Streetview beschikbaar is van de weg langs het Porsche Centrum, dan loopt de Streetview buiten naadloos over in de Streetview binnen.

 

Win een eigen virtuele rondleiding

Om het ‘live’ gaan van de rondleidingen te vieren, organiseert Porsche een speciale wedstrijd. Over de rondleiding van elk Porsche Centrum wordt namelijk een vraag gesteld. De antwoorden zijn te vinden door alle virtuele tours te maken. De inzenders van de goede antwoorden maken kans op een passende prijs: een fotosessie van een bedrijfsvestiging naar keuze. Ook deze rondleiding wordt opgenomen in Google en daardoor wordt het bedrijf in kwestie nog makkelijker te vinden voor (potentiële) klanten. Bovendien krijgt de winnaar een tegoed van € 250 voor lifestyle-artikelen uit de Driver’s Selection by Porsche Design collectie. Meedoen kan via www.porsche.nl/rondleiding

 

Voor wie de Porsche sportwagens toch ‘in real life’ wil zien, zijn ook de reguliere openingstijden van de Porsche Centra in Nederland terug te vinden via www.porsche.nl/dealers.

 

Porsche Nederland

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen