Elke auto heeft een Porsche Cayenne in zich

01_Cayenne_Kilometer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van 23 mei tot en met 23 juni organiseert Porsche een bijzondere actie. Op diverse plaatsen in Nederland wordt dan namelijk de ‘Cayenne-Kilometer’ uitgezet. Automobilisten kunnen aan het begin ervan afstemmen op een speciale radiofrequentie. Ze worden dan getrakteerd op het geluid van de Porsche Cayenne Turbo S. Als de automobilist in kwestie de smaak te pakken heeft gekregen, kan hij/zij direct doorrijden naar een officieel Porsche Centrum in de buurt voor een kennismaking met een echte Cayenne.Tussen 23 mei en 23 juni zijn er op diverse drukke trajecten in Nederland grote billboards te zien. Deze prikkelen passerende automobilisten om de Porsche Cayenne te proberen. Door af te stemmen op de radiofrequentie die op het billboard staat, begint die ervaring met de zogenaamde Cayenne-Kilometer. Gedurende circa 30 seconden (de benodigde tijd voor het afleggen van één kilometer bij een snelheid van 120 km/h) wordt via de radio het indringende, sportieve geluid van een Cayenne Turbo S uitgezonden. Ofwel: een unieke kennismaking met de SUV van Porsche.

Na één kilometer…

Aan het einde van de Cayenne-Kilometer worden bestuurders via ‘Cayenne FM’ geattendeerd op het dichtstbijzijnde Porsche Centrum. Hier staat de Cayenne in levende lijve klaar voor een nadere kennismaking. Overigens is het radiosignaal alleen te ontvangen op de Cayenne-Kilometer. Direct erna gaat het verloren.

 

Alle informatie op één plek

Uitgebreide informatie over de Cayenne-Kilometer is te vinden op www.porsche.nl/cayennefm. Hier staat alles over de exacte locaties en data. Geïnteresseerden kunnen hun gegevens achterlaten om tijdig geïnformeerd te worden over de perioden waarop de Cayenne-Kilometer in de buurt af te leggen is. Ook op de site: een video over de totstandkoming van de unieke actie en natuurlijk uitgebreide informatie over de Cayenne zelf.

 

04_Billboard

01_Start_Page

02_Hoe_Werkt_Het_Infographic

03_Route

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Porsche Nederland

 

Gerelateerde artikelen