Zoek

Porsche Art bij Porsche Centrum Gelderland 30 april

2005871_orig

Reginald Kruger maakt exclusive Art van Porsche.

Als eerbetoon aan het merk Porsche maakt hij kunstwerken met Porsches in een surrealistische droomwereld.

Mijn kunstwerken ontstaan vanuit schetsen en tekeningen waarna ik de grafische verbeelding uit vele lagen opbouw met honderden verschillende foto’s, allemaal stuk voor stuk bewerkt met airbrush. De totale afbeelding breng ik aan op aluminium en werk ik af met een laklaag op onderdelen. Hierdoor krijgt het grafische kunstwerk een metallic finish.

Op een beeldscherm is dat moeilijk te zien. Daarom nodig ik u uit om de kunstwerken met eigen ogen te komen bekijken in de showroom.

______6091097

__1439917_orig

 

Het grote formaat [2 meter hoog, 2 meter breed en 40 cm diep] maakt de kunstwerken imposant en monumentaal in de ruimte.

Om de kijk in de Porsche-droomwereld te versterken heb ik een speciale lijst ontwikkeld als een gigantisch raamkozijn uitgevoerd in exclusieve materialen zoals walnoot hout, grote panelen geanodiseerd aluminium en hoogglanzend chroom. De uitvoering van de totale lijst kunt u naar wens zelf samenstellen [hout, leder, aluminium, autolak, afgestemd op uw specifieke wensen].

Elke serie wordt gemaakt in een oplage van 11 unieke kunstwerken. Hiermee haalt u een bijzonder kunstwerk in huis, dat los staand of hangend een sierraad vormt voor uw interieur.

 

__4269797_orig

 

Kunstwerk 901 zal worden geëxposeerd in de showroom van Porsche Centrum Gelderland. Op zaterdag 30 april zal deze expositie worden geopend door Mark Wegh.

Middels deze weg nodig ik u uit voor de officiële onthulling, waarin dit kunstwerk voor het eerst aan de wereld zal worden getoond.

Wilt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn?

 

 

 

__7549952_orig

Meld je hier aan.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen