AudiBlog.nl

Audi liefhebber? Test je kennis en win

Audi staat sinds jaar en dag voor innovatie en vernieuwende technieken. Dat zie je terug in alle modellen die vandaag de dag bij ons in de showroom staan. Maar ook in de jaren 80 zette Audi de toon als het gaat om opzienbarende technieken die destijds voor de nodige opschudding zorgde. Veel Audi-innovaties uit die tijd vormden zijn nu heel normaal en overgenomen door de concurrentie. Toch blijft Audi koploper op het gebied van vernieuwende techniek!


Test jouw Audi-kennis
Wat weet jij nog van de baanbrekende technieken die waardoor Audi haar slogan ‘Voorsprong door Techniek’ keer op keer bewees? Test je kennis door onderstaande 5 vragen op de juiste wijze te beantwoorden en win een cadeau met historisch randje: een in perfecte staat verkerend pakket met brochures van Audi-modellen uit de jaren tachtig. Deze brochures hebben voor de liefhebber inmiddels al verzamelaarswaarde!
De vragen
Geef het juiste antwoord op onderstaande vragen en maak kans op het historische folderpakket.

1. Hoe heette in de jaren 80 het veiligheidssysteem van Audi dat je als een voorloper van de airbag kunt zien?
2. Hoe heette in 1989 het absolute topmodel van Audi dat boven de Audi 200 werd gepositioneerd?
3. Waarmee werd Audi begin jaren tachtig beroemd inzake roestpreventie?
4. Welk type Audi was de ster van een TV spotje waarmee het Quattrosysteem op een skischans werd gedemonstreerd?
5. Wanneer werd de revolutionair vormgegeven nieuwe Audi 80 geïntroduceerd die bekend stond om zijn extreem lage CW-waarde?

Weet jij de antwoorden? Stuur ze dan voor 1 juli 2017 door naar info@valleiautogroep.nl met als onderwerp Historische Audi prijsvraag. Uit de juiste inzenders verloten wij het pakket met folders. Succes!
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar ontvangt automatisch bericht.

Via : www.valleiautogroep.nl/audi

 


Gerelateerd nieuws