Wat is mijn Audi nog waard? Aan de hand van deze factoren wordt dat bepaald

Zeker als je van plan bent je Audi van de hand te doen, ben je bijzonder geïnteresseerd in de dagwaarde van je vierwieler. De beste manier om hierachter te komen is via RDW Data, omdat zij geen enkel belang hebben en de auto niet willen kopen, verkopen of verzekeren. Hun uitspraak is onafhankelijk. En dus kunnen zij de meest betrouwbare uitspraak doen over de autowaarde. Daarnaast kunnen ze ook iets zeggen over de handelswaarde en de inruilwaarde.

Behalve dagwaarde ook de inruilwaarde

Aan de hand van onder meer gegevens over het model, bouwjaar, uitvoering en andere gegevens wordt de waarde van je Audi bepaald. RDW Data bepaalt de dagwaarde en kan ook de handelswaarde van je Audi bepalen. De verschillende waarden zijn eenvoudig op te vragen via de website door alleen maar je kenteken in te voeren. De dienst biedt overigens ook een gratis kentekencheck, in dat geval krijg je een overzicht van de technische gegevens en de uitvoering van een auto. Ook dan app je naar 2020.

Ook gegevens over laatste tenaamstelling en nieuwwaarde auto

Als je het kenteken van je Audi sms’t naar 2020, dan krijg je bericht terug met een indicatie van de dag-, inruil- en handelswaarde van je auto. Je krijgt daarnaast ook informatie over bouwjaar, de maand van het kenteken deel 1 en de wanneer de auto voor het laatste APK gekeurd is.  Ook krijg je de gegevens van de datum van de laatste tenaamstelling en de nieuwwaarde van de auto. Voorts krijg je bericht via sms over de totale kosten per maand voor je Audi wat betreft rente, onderhoud, belasting, brandstof en de verzekering.

RDW Data beschikt steeds over de actuele gegevens

In de database staan alle in Nederland geregistreerde voertuigen met kentekenbewijs 1A en 1B. Indien er een naam op de auto geregistreerd is, dan staat dat vermeld in het kentekenregister. De data is steeds actueel en kan tot negen jaar terug in de tijd gaan wat betreft de persoons- en voertuiggegevens. Verandert er iets in de vorm van bijvoorbeeld diefstal, APK of is er een nieuwe eigenaar, dan wordt dit meteen aangepast. En zo kan RDW Data steeds over de nieuwste gegevens beschikken. Als je dus plannen hebt je Audi te verkopen, dan is het verstandig vooral een beroep te doen op de RDW Data.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen