Audi populairste automerk onder wintersporters.

Uit een poll van wintersport.nl blijkt dat Audi het meest populaire automerk is om mee op wintersport te gaan. Uiteraard zijn de quattro uitvoeringen erg populair maar ook de tweewiel aangedreven modellen zien we in grote getallen terug in alpen. Of je nou met een Q7 of een A1 op pad gaat, het is altijd belangrijk je Audi goed uit te rusten zodat je veilig op bestemming aankomt.

Ruimtegebrek?
Als je eigen ski’s meeneemt zal je al snel ruimte te kort komen. De meest logische oplossing hiervoor is om gebruik te maken van een dakkoffer. Dakkoffers zijn gelukkig universeel en in principe past dus iedere dakkoffer op iedere Audi. Dit geldt echter niet voor de dakdragers. Deze worden namelijk specifiek voor ieder model apart gemaakt omdat ze anders niet goed op de auto passen. Op dakdragerstore.com kan je invoeren welke Audi je hebt en krijg je direct te zien welke dakdragers op jouw Audi passen.

Winterbanden of sneeuwkettingen?
Zowel winterbanden als sneeuwkettingen zijn verplicht op veel plekken in Europa. Winterbanden moet je per definitie hebben en sneeuwkettingen zijn alleen op bepaalde stukken verplicht als er op dat moment sneeuw op de weg ligt. Dit is echter niet vooraf te voorspellen dus als je niet het risico wil lopen dat je op een gegeven moment niet verder kan/mag naar je bestemming is het sterk aan te bevelen een passend setje in je auto te hebben liggen. Net als dakdragers zijn sneeuwkettingen niet universeel maar moeten ze exact om jouw bandenmaat passen. Op www.sneeuwkettingenstore.com kan je invoeren welke bandenmaat je hebt waarna je direct te zijn krijgt welke sneeuwkettingen op jouw Audi passen.

Gerelateerde artikelen