Private lease het nieuwe autorijden

Een auto leasen wordt steeds populairder. Logisch, vinden wij. Want met private lease heb je wel de voordelen, maar niet de nadelen van het autorijden. Ben je ook benieuwd of het jou voordeel op kan leveren? En waar vind je dan de beste private lease auto? Lees verder voor antwoord op jouw vragen. 

Wel voordelen, geen nadelen

Auto rijden, zonder je ook maar ergens druk over te maken. Dat wil toch iedereen? Private lease was lange tijd nog onbekend en daarom niet zo populair. Nu het aan bekendheid wint, wordt het steeds populairder. Men gaat inzien dat een auto leasen veel voordelen biedt. 

  1. Een vast bedrag per maand.

Wanneer je een auto least, weet je precies waar je aan toe bent. Iedere maand betaal je een vast bedrag. In dit bedrag zit alles (behalve tanken) inbegrepen. Geen dure APK-keuringen of onverwachte reparaties meer. 

  • Je bent goed verzekerd.

De verzekering zit inbegrepen in het maandbedrag dat je betaalt aan de leasemaatschappij. Je weet dus zeker dat je altijd goed verzekerd onderweg bent. 

  • Onderhoud wordt verzorgd

Het onderhoud van je auto wordt voor je verzorgd. Een erg geruststellend idee. Maak je je ergens zorgen over of twijfel je ergens aan? Gewoon even contact opnemen met de leasemaatschappij en het wordt voor je geregeld. De onderhoudscontroles en eventuele reparaties zijn altijd gratis. 

  • Vervangend vervoer
    Is er iets mis met je auto? Geen probleem. Er wordt voor vervangend vervoer gezorgd. Zo weet je zeker dat je altijd op de plaats van bestemming aankomt. 

Private lease vergelijken

Wanneer het leasen van een auto je wel interessant lijkt, is daar de volgende vraag. Welke auto wil ik leasen? Een vijfdeurs, veel laadruimte, makkelijk in te parkeren.. Er is ontzettend veel keus in lease auto’s en hun eigenschappen. Alle auto’s stuk voor stuk bekijken kost ontzettend veel tijd. Daarom hebben we het eenvoudiger voor je gemaakt. Met een handige tool kan jij private lease vergelijken binnen een paar minuten. Je geeft jouw eisen door, waarop er enkel resultaten getoond worden die aan al jouw wensen voldoen. 


In 5 stappen een auto leasen

Een auto gevonden die aan alle eisen en wensen voldoet? Gefeliciteerd. Het onbezorgde autorijden kan nu bijna beginnen. Je moet nu alleen nog even je private leaseauto aanvragen. Op leasebak.nl doe je dit in 5 eenvoudige stappen. Wist je dat het aanvragen van jouw leaseauto volledige online kan?

Stap 1: Jouw ideale auto vinden en selecteren. 

Stap 2: De BKR-toetsing. Door het BKR wordt bekeken of jouw financiële situatie het toe laat een auto te leasen.

Stap 3: Een digitaal contract afsluiten. In dit contract zijn alle belangrijke          gegevens opgenomen. Je kunt het digitaal ondertekenen.

Stap 4: Je krijgt 14 dagen bedenktijd. Je hoeft hierbij geen reden van ontbinding op te geven.

Stap 5: Jouw leaseauto wordt besteld en afgeleverd. 

Zorgeloos autorijden

Wie wil dat nou niet, zorgeloos kunnen autorijden? Een auto die naar de garage moet, kost altijd te veel geld. En vaak net op het moment dat je het niet kunt missen. Met het leasen van een auto heb je met dit probleem niet meer te maken. 

Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand, waarin alles inbegrepen zit. Dus moet jouw auto voor onderhoud, nieuwe banden of een reparatie? Geen stress meer, want deze kosten zijn niet voor jou. Ook pechhulp, schadeherstel en glasreparatie zijn inbegrepen. En wist je dat je in het maandelijkse bedrag ook de wegenbelasting en verzekering al betaald hebt? Dat is nog eens zorgeloos autorijden!

Gerelateerde artikelen