Rijden met een luchtgekoelde ‘GT3’

Youtuber Ted Ward van het gelijknamige Youtube-kanaal krijgt de kans om achter het stuur te kruipen van één van zijn absolute droomauto’s. Een zeldzame, destijds gelimiteerde, Porsche 964 Carrera RS uit ’92 in de kleur Grand Prix wit. Geen airco, geen stuurbekrachtiging en geen radio… maar wel volop genietend van het luchtgekoelde ‘flat six’ geweld achterin. Door Ward ook wel een luchtgekoelde GT3 genoemd.  Stap in en geniet mee aan boord van de 964 Carrera RS. 

Via: Porsche.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

One for all

Slimme platformconcepten die tussen verschillende merken en modellen worden gedeeld leiden al jarenlang tot kostenbesparingen, efficiencyverbeteringen en een snellere integratie van nieuwe technologieën. Ook voor

Lees verder »