Audi R8 CR Circuit auto

De Audi R8 is een prachtige auto met voor weggebruik al fenomenale eigenschappen. Dit was een van de redenen om als onderdeel van Creventic BV een afdeling op te zetten die zich bezig houdt met het ombouwen en ontwikkelen van de Audi R8 tot een auto voor circuitgebruik. Enkele gekwalificeerde mensen met ervaring in het ombouwen van race auto’s zijn aangetrokken om dit project op te zetten.
Met de expertise van mensen uit heel Europa zijn nu de eerste 2 CR-8’s klaar om in Dubai getoond te worden en de eerste tests te ondergaan. Voor de komende maanden staan er nog 4 Audi R8’s op het programma om omgebouwd te worden tot circuit auto.

foto’s & meer info www.cr-8.com/nl

Gerelateerde artikelen

Video: Een eerbetoon

Porsche introduceerde 25 jaar geleden de Boxster, een model dat niet alleen bijzonder succesvol zou blijken, maar ook een van ’s werelds puurste en best

Lees verder »