Zoek

Audi RS6 Plus met 613pk onderweg

Het was alweer in september 2007 dat Audi de RS6 in Avant-tenue introduceerde, maar tot op heden is nog geen enkel exemplaar van die superrappe uitvoering uitgeleverd. De marktintroductie staat gepland voor juli en voordat het zover is gunst het al van de geruchten dat er een snellere uitmonstering onder weg is.

Net als van de vorige generatie RS6 zou Audi werken aan een Plus-uitvoering. Dat model krijgt wat extra lekkere zaken aan boord, zoals uitrusting. Maar ook wat extra peekaas uit de geblazen V10-motor behoren tot de ingredienten. Volgens insiders zou het vermogen namelijk worden opgeschroefd tot 613 pk!

Wanneer de uitmonstering komt, is nog niet bekend. Houdt er rekening mee dat Audi in eerste instantie alleen de 580 pk-versie aanbiedt. De Plus zou dan een speciale editie kunnen zijn, die kort voor het productie-einde wordt uitgebracht. Dan praten we al over 2011, want de A6, waarvan de carrosserieën worden betrokken, krijgt deze zomer een facelift en zal op z’n vroegst over drie jaar door een geheel nieuw model worden vervangen.

bron: Autotelegraaf.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen