AudiBlog.nl

Audi A4 Allroad rijtest

a4-allroad-3
Is het handig om in een woestijn altijd een rubberboot mee te slepen? Natuurlijk, er zijn oases maar die zijn even schaars als bospaden in Nederland. En toch rijdt menig Nederlander is een grote, kostbare en brandstofverslindende SUV rond. Daarom draait Audi de rollen om: de A4 AllRoad is gemaakt voor de openbare weg, maar kan zich ook redden in dat enkele geval dat er toch een zandduin of ander obstakel opdoemt.
Een SUV is een terreinvoertuig dat dankzij vele aanpassingen ook geschikt is voor gebruik op de openbare weg. In de praktijk wordt zo’n auto slechts sporadisch in het terrein gebruikt. De SUV rijder betaalt echter altijd voor al die off-road techniek in de vorm van een hoog verbruik en een matig weggedrag.

a4-allroad-2

Lees verder op AutoZine het verslag.


Gerelateerd nieuws