AudiBlog.nl

De eerste prikkelingen van de nieuwe Audi A8

audia8-2010-1

Audi heeft de eerste plaagafbeeldingen van de volgende Audi A8 vrijgegeven. Nou ja, vrijgegeven… ze zaten verstopt in het promotiemateriaal dat we ter ere van de honderdste verjaardag van het merk kregen.

We moeten dit stukje helaas beginnen met een dooddoener: veel is er nog niet te zien op de twee afbeeldingen van de nieuwe A8. De toplimo wordt in de late herfst van dit jaar voorgesteld, pas na de IAA, waar Audi de A5 Sportback brengt.

De A8 krijgt de nieuwe Audi-grille met de afgeknotte hoeken, zo is op de schets te zien. Hij is uiteraard voorzien van Audi’s LED-dagrijverlichting en een kleine, enkele pit voor dim- en grootlicht, dat wellicht ook uit LED’s bestaat. Op de schets is eveneens te zien dat de lamellen in de grille naar buiten toe wijder uitlopen, net zoals op de Sportback concept die Audi eerder dit jaar voorstelde.

audia8teaser

Op de andere foto is de nieuwe A8 verstopt onder een doek, met een poserende productbaas Michael Dick. Veel meer dan dat de A8 een grote, relatief rechtopstaande grille krijgt, is er niet op te zien.

bron: Autovisie.nl


Gerelateerd nieuws

1 reactie

  1. luukske2202 says:

    erg mooi, die ledtechniek. hoop alleen wel dat het er iets moooieruitziet dan op de a3

Je kunt op dit moment niet reageren.