AudiBlog.nl

Rijtest: Audi A4 Allroad 2.0TDI 143PK quattro

Een Audi A4 Avant is niet meteen de meest originele keuze die je kan maken in autoland, gelukkig is er nu ook een Allroad versie voor de actievere medemens. De Audi A4 Allroad staat niet alleen 37 millimeter hoger boven het wegdek dan een standaard A4 Avant maar beschikt daarnaast ook nog over Quattro vierwielaandrijving en enkele optische aanpassingen om zich te onderscheiden. Zo krijgt de A4 Allroad verstevigde donkere koetswerkelementen rond de wielkasten en dorpels en is er verder ook een aluminium onderbeplating voorzien, die de A4 Allroad niet alleen stoerder moet doen ogen maar de wagen ook moet beschermen tegen een ruige ondergrond. Als laatste is de single-frame grille uitgerust met verticale in plaats van horizontale verchroomde lamellen, waardoor de A4 Allroad een stuk stijlvoller voor de dag komt.

Lees verder op Groenlicht.be


Gerelateerd nieuws