AudiBlog.nl

Video: De Top 5 van Porsche

Porsche heeft een YouTube-serie gelanceerd die is gewijd aan de wildste, luidruchtigste, snelste en meest zeldzame modellen van het merk. In de nieuwste Top 5-video draait het om Porsche Exclusive, de maatwerkafdeling van Porsche die het speciale nog specialer maakt. Er komen bijzondere 911 modellen voorbij, bijvoorbeeld met ducktails. En er wordt een een nieuw model aangekondigd.

Deze video staat volledig in het teken van de Porsche sound. Draai de volumeknop open en geniet van het geluid van vier-, zes-, acht- én tiencilinder motoren.

In deze Top 5-video komen Porsche-fabrieksmodellen aan bod die in zeer beperkte oplage zijn geproduceerd. Maak kennis met de 911 Turbo S (964), de 924 Carrera GTS, de 911 GT1, de 911 SC/RS en de 356 America Roadster

De eerdere Top 5-video’s uit deze serie zijn hieronder te bekijken.


Gerelateerd nieuws