Zoek

Audi A3 Sportback ARM en Pro Line Business pakketten

De Audi A3 Sportback is net zoals de 3 drs. uitvoering met Airco Radio en metallic lak en voor de lease rijder met Pro Line Business te verkrijgen.De Audi A3 Sportback biedt vele keuzes. Een sportieve look, een comfortabel interieur en vele verschillende uitvoeringen. Met de Airco/Metallic uitvoering maakt u de al complete Audi A3 Sportback nog prettiger in omgang.
De ARM pakket alle verkrijgbaar op de Attraction de Ambition en de Ambiente uitvoering.
De Airco- /Metallic uitvoering bestaat uit:
– Volautomatische airconditiong
– Metallic- / pareleffect lak
– Radio Chorus met cd frontlader

Meerprijs incl. BTW/BPM € 995,-

Alleen op de Attraction uitvoering is verkrijgbaar;

De Audi A3 Sportback is een stijlvolle, representatieve auto die nieuwe maatstaven zet in het zakelijke segment. Met de Pro Line Business doet Audi daar nog een schepje bovenop. Het extra comfort en de toegevoegde uitstraling van deze uitvoering passen perfect in een zakelijke omgeving.

De Pro Line Business uitvoering heeft de volgende extra’s:

– Volautomatische airconditioning
– Middenarmsteun vóór
– Metallic/pareleffect lak
– Audi radio- / CD Navigatiesysteem

Pro Line Business A3 Sportback € 1.495,- inclusief BPM/BTW.

Bestel de cd rom er nog bij voor € 173,-

Wil je de A3 Sportback nog luxer hebben bestel dan gelijk mee het leer pakket
Het nieuwe leeraanbod van Audi. Voor € 995,- (inclusief BTW) kunt u uw A3 of A3 Sportback in Attraction-, Ambition-, en Ambiente-uitvoering met leder laten bekleden. Hierbij worden stoelen, achterbank, een eventuele armsteun vóór én achter en de deurpanelen in leder uitgevoerd. er zijn drie kleurmogelijkheden: zwart, amaretto of beige.

2 gedachten over “Audi A3 Sportback ARM en Pro Line Business pakketten”

  1. Hans Schutten

    Ik heb een vraag. Kan ik op de A3 Sportback Attraction pro line business edition ook het s line pakket bestellen. Volgens de carconfigurator van audi wel maar de folders spreken dit tegen.

  2. Op de A3 Pro line business gaat alleen in combinatie met het attraction pakket, wel kunt u alleen het S line exterieur pakket erbij bestellen. De bumper partij is dit, kijk even in de brochure wat dit inhoud. Het S line pakket kan alleen op de Ambition uitvoering geleverd worden.

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen