Zoek

Audi R8 V12 TDI “DIESEL POWER”

Hierbij officieel, de Audi R8 V12 TDI, 500pk 1000nm. 4,2 seconden naar de 100km/u. Aan de buitenzijde vallen de neiuwe type velgen op waarschijnlijk 19 inch, maar lijkt wel 20 inch. Bij de sideblades grotere lucht inlaten, ook aan de voorzijde zijn de bumpers aangepast en de achterbumper met de andere uitlaat monden. Op de kofferdeksel zit een spoiler voor de extra druk op de achterzijde te genereren.



Bij 1750 toeren heeft ie al een koppel van 1000nm beschikbaar, er zitten 2 katalysatoren op en hij voldoet al aan de EURO 6 norm.

Een top van ver boven de 301km/u is mogelijk. Een 6 versnelling of de R-Tronic is toepasbaar op het standaard vierwiel aangedreven quattro systeem. Zodat je alle krachten goed  kwijt kan. Geef alsjeblieft gas op de snelweg en niet voor je huis, want anders vliegen de straat stenen door je huis.

Een ander ingevulde bekleding van de monoposte, een dikker stuurwiel, en de rondom de meters in rood gekleurd. In het dak zit een extra lucht inlaat voor de motor om kracht lucht en koeling te geven.

Hierboven nog een inkijk in het motor compartiment, waar weer veel carbon is in verwerkt. Het ziet er wel allemaal erg dik uit. Audi overweegt serieus om na de beurs de auto in productie tenemen bij voldioende belangstelling. Ik zeg laat maar komen. Wat zal de prijs zijn? Een beetje R8 doet gauw € 168.000,- de V12 verwacht ik zo rond de € 220.000,-

Audi kom maar op!!!!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen