Zoek

Audi A4 Avant ”Meer keuze en meer informatie”


De Audi A4 Avant is sinds 7 maart te bestellen en de introductie is half mei op de nederlandse markt. De eerste klanten orders zullen vanaf week 25 bij de dealers vandaan rollen.
Hierbij nog extra gegevens in uitbreidingen en toevoegingen bij de Audi A4.


De A4 Avant wordt geleverd met Pro line en Pro line Business pakket, en kan eventueel met een S line interieur en exterieur pakket bij besteld worden. Ook is de S line  is apart te bestellen op de basis uitvoering. Maar men kan beter een pakket erbij aanschaffen voor meer compleetheid van je A4.

Uitbreiding in de motoren en bakken;
1.8TFSI 120pk 6 bak en Multitronic *
1.8TFSI 160pk 6 bak en Multitronic
2.0TFSI 180pk 6 bak en Multitronic *
2.0TFSI 211pk 6 bak en Multitronic, 6 bak quattro en Tiptronic quattro *
3.2 FSI  265pk Multitronic, 6 bak quattro en Tiptronic quattro
2.0 TDI 120pk 6 bak *
2.0 TDI 143pk 6 bak en Multitronic
2.0 TDI 170pk 6 bak , 6 bak quattro
2.7 TDI 190pk 6 bak en Multitronic *
3.0 TDI 240pk , 6 bak quattro en Tiptronic quattro *
* later dit jaar.
Genoeg keuze, wat leuk is voor de lease markt de 2.0TDI met 120pk en 290nm. Is niet zo veel verwijdert van de 2.0TDI van 143pk uitvoering, deze is 320nm.
En hoop dan ook, dat de begin prijs van deze TDI begint bij 35.000,- a 36.000,-. Een chip er op en je hebt voor ongeveer 800,- meer, extra power en meer koppel. Dus lease rijder en particulier misschien wel meer pk en nm als de standaard 2.0TDI 143pk.

De 3.2 en ook de nieuwe 2.0TFSI 211pk hebben de Audi Valve lift systeem aan boord.
En meer keuze in op quattro gebied, zoals de 2.0TFSI 211pk en de 2.0TDI 170pk

490 liter kofferbak en met neergeklapte achterbank 1430 liter inhoud.

Aud Drive select in combinatie met Dynamic steering en Demper controle, laat Audi zien dat men ook comfortabel kan rijden met een sport onderstel. Het is een unieke combinatie om comfortabel,  dynamisch of individueel zelf te regelen, maar ook automatisch kan men hem zetten, zodat de auto alles zelf aanpast wat de bestuurder doet. Dus sportief sturen, en sportief op het gas, en comfortabel het onderstel te regelen. Of  dynamisch onderstel en sturen en comfotabel op het gas. Veel is mogelijk. Dit i.s.m. DVD navigatie heeft men alles.

Ook aan veiligheid alles uit de kast, de super Xenon met daglicht. Eventueel i.c.m. Adaptive light.
Hierbij een lijst uit extra’s 
Audi Side assist
Audi Lane assist
Adaptieve cruise controle
Audi parking systeem advanced
Advanced key
Bang & Olufsen sound systeem
Diverse Telefoon combinatie’s; Handy voorbereiding, Telefoon plus en met aparte hoorn
Digitale Radio DAB
Electrisch te openen achterklep
Comfort stoeeln met klimaat beheersing
Comfort airco met 3 zone’s
Rail systeem bagage ruimte
Navigatie DVD, heel west Europa met Nederlandse spraak
Panoramisc schuif/kanteldak
S line pakket
Diverse soorten bekleding; Stof, Leder en Alcantara
230V contact doos
TV mogelijkheid i.c.m. DVD navigatie systeem
Diverse type velgen van 16 tot 19 inch.

De ideale A4 Avant; (motor en kleur naar eigen keuze)
Pro line Business
DVD navigatie
3 Zone comfort airco, hierin zit ook de licht en regen sensor.
Audi parkeer sensoren achter
Blanke dakreling en Blanke sierlijsten.
Licht pakket
Xenon verlichting
Sportstoelen
Telefoon  voorbereiding systeem plus
Audi Music interface, voor Ipod
Sport onderstel
Sportstuur multifunktioneel
17 inch velgen
Aluminium inleg in dashboard
S line exterieur pakket
Automatisch dimmende binnenspiegel.

Leuke extra optie; Zwarte hemel bekleding, Side assist en B&O sound systeem

En veel rijplezier met de Audi A4 Avant.

29 gedachten over “Audi A4 Avant ”Meer keuze en meer informatie””

  1. Hoi kun je ff uitleggen wat het voordeligste is proline of proline buiniss ?

  2. Pro line business € 1.195,- , hier zit alleen minder marge voor de dealer en de klant op, een soort netto prijs. Dus ideaal voor een lagere bijtelling.In het pakket zit; Cd radio navigatie(klein), Cd wiss, Telefoonvoorbereiding(handy),Multifunkioneel stuurwiel, Armsteun, Alarm klasse 3. Bestel erbij Lichtmetalen velgen, Comfort airco en parkeer sensoren. Het Pro line pakket € 3.000,- omvat; Radio Concert, Multifunktioneel stuurwiel, armsteun,Parkeersensoren, Comfort airco, Lichtmetalen velgen. Dus als je hierbij b.v. Navigatie, Alarm en Telefoonvoorbereiding bij besteld ben je duurder uit.
    Voor beide pakket kan je een hoop extra’s bij bestellen.

  3. Ik heb de pro Line bestelt omdat de korting hierbij aanzienljk hoger was dan bij de PLBl. Wat ik meteen wil verkopen zijn de meegeleverde originele 16 inch sportwielen. Dit soort accesoires horen m.i. niet thuis in een pakket, de velgen vind ik…..en dus niet mooi. Het nadeel van de kleine navigatie van de business is dat hij slechts via de kleine display te volgen is en niet oogt. Het positieve is de middenconsole, die ziet er natuurlijk wel prachtig uit.

  4. Ik denk het ook, veel succes met de keuze. en loop goed de optie en wensen door.

  5. Het is inderdaad dat de korting minder is voor de PLB. Het middenconsole is met de MMI knoppen erg fraai. En de DVD navigatie werkt met alles beter en lekkerder, je vliegt met gemak door de programma’s en de DVD navigatie werkt ook sneller, met inzoomen en overzicht. Standaard voor het mooie hoort er eigenlijk 17 inch onder, doe op de 160inch winterbanden, heb ik ook gedaan.( Bestel eventueel bij de servotronic stuurbekrachtiging.) Maar er zijn ook mensen voor comfort en die houden het op de 16 inch.

  6. Wat ik al extra s nog mis en dus niet kon bestellen is het privacy glas, jammer dat dit nu nog niet leverbaar is.

  7. Dat klopt, het privacy glass is nog niet te bestellen.
    Wel kan men de ramen laten coaten bij een specialist. Kost ongeveer € 450,- en zijn ze 2 dagen mee bezig.

  8. ik heb gekozen voor de plb en de 17″7 arms velgen en een upgrade naar dvd navigatie en de milano ledere pakket wat mijn tegestond van de pl was die velgen ,wat zijn die lelijk(persoonlijk) Ik heb dan niet de licht en regen sensor en de pakeer sensor maar ik verkies alarm telefoonvoorbereiding en navigatie boven dat andere

    greets demonski (was het alvast mei!!!)

  9. Is er al wat bekend wat de prijs van de 2.0t quatro multitronic 211 pk wordt?

  10. Ik hoor vandaag dat mijn AVANT in de week van 6 april wordt gebouwd. Schandalig dat ik nog zeker een maand moet wachten vooraleer ik hem mag afhalen, de auto staat dan gewoon geparkeerd op het AUDI Werk in NSU. Is de datum van de presentatie bij jullie nog niet bekend?

  11. Wel vervelend, de introductie is half Mei is de verwachting. Ik d=enk dat dan de auto pas gehaald kan worden. Wel vervelend dat men niet geinformeerd is.
    ik ga even raadplegen wanneer excact de A4 Avant datum wordt.
    De A3 cabrio komt vanaf 22 april in de showroom en de Avant een paar weken later.

  12. reactie op demonski 16.52; Het wordt zeker een fraaie auto de Avant zo. Sportonderstel en blanke sierlijsten aangedacht, eventueel licht en regen sensor bij bestellen. kost 211,- ongeveer. De standaard wilen zijn beter dan de vorige, gelukkig hebben we keuze’s. 17 inch stat de auto goed.
    We horen graag de bevindingen na aflevering.

  13. reactie op Jordy 17.53; De prijs van de 211pk TFSI met Tiptronic en quattro zal denken wij rond de 50.000,- zijn. Dit wordt pas verwacht in het 3e kwartaal de Nederlandse prijs stelling. Het is wel een mooie combinatie deze uitvoering.

  14. is tiptronic duurder dan multitronic en zo ja, wat is het prijsverschil?

  15. Reactie op Jordy 8.32; Tiptronic is duurder omdat dit in combinatie gaat met quattro voor dit model.Multitronic is 2.300,- duurder dan handbak versie, en Tiptronic is ook die meerprijs met het quattro aandrijf systeem erbij optellen is de meer prijs ongeveer 6.300,-

  16. Ik begrijp hieruit dat multitronic niet met quatro kan worden geleverd?

  17. Reactie Jordy 12.48; Multitronic kan alleen op de voorwielaandrijving geplaatst worden. Tiptronic en S tronic op de quattro modellen.

  18. reactie op Jordy 12.52; Multitronic is een soort duwband a la Daf principe, je voelt geen schakel overbrenging en hij heeft dus ontelbare versnellingen. Voor de klant hebben ze 7 of 8 schakel facetten gegeven. Tiptronic is een automatische bak met versnellingen 6 stuks.

  19. Reactie op Hendrik 17.31; De A4 met de 3.0TDi schijn in Juli bestelbaar te worden en uitlevering in Septemer/Oktober.

  20. Ik heb vorige week een bomvolle A4 avant multitronic besteld. Ik wil er 18″ inch velgen onder van goede kwaliteit. Gedistingeerd maar toch sportief.
    (de auto is quartzgrijs met bruin leder)

    Wie heeft suggesties

  21. Reactie op Laurens 20.41; Bijde dealer zijn er ook direct set’s te verkrijgen. Je ruil de huidige die onder af fabriek zijn de 16 inch in en je betaald een meer prijs voor die velgen met de banden. wielengids.nl (tik even over en dan www. ervoor) en dan op wielen en dan merk Audi. de rest volgt vanzelf.
    De MAK mirror is wel sportief en chique. De kleur cominatie is ook erg mooi van de A4, Als je foto;s hebt voor ons tegen die tijd houden we ons aanbevolen. m vr gr AudiBlog.

  22. Hoi,

    Ik ga vrijdag rijden in de nieuwe A4 Avant en zal jullie daarna wat foto’s en ervaring toesturen.
    Laurens: Ik zag ik op marktplaats reeds een orginele 18 inch set S Line set staan voor de nieuwe A4.

    Groet,

  23. Reactie op Nuvolari 12.49; Leuk dat men de prachtige A4 Avant kan halen. Ik zou zeggen de eerste in Nederland. Heel veel plezier met de terug reis vanaf de fabriek.
    De auto zal zeker bevallen en rijdt erg goed.
    Wat een bekijks wordt het de komende tijd.

  24. ter voorkoming van misverstanden: Ik ga vrijdag in een of meerdere A4 Avants rijden, uiteraard bij onze oosterburen op een ‘nog onbekende lokatie. Fotos volgen

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen