Zoek

Audi Q7 3.0 TDI ABT met 300pk


De drie liter TDI dieselmotor is exact de juiste motor voor de Audi Q7; de torque motor geeft de elegante 2,5 ton zware SUV grote dynamiek. Nog meer met Power S door ABT Sportsline ontwikkeld, zoals Power S verhoogt de diesel de prestaties van de serie 239pk Q7 tot een indrukwekkende 300pk.


Dit plus, de macht van meer dan 30% heeft ook invloed op het koppel; in plaats van seriële 500Nm, nu 600Nm voorzien in een enorme stuwkracht. ABT AS7 3,0 TDI heeft genoeg macht behoudt om zich te allen tijde de 300pk diesel van het zeer goed doen, zelfs in de lage toeren bereik: van 0 tot 100 km / h in 8,5 seconden.

Deze terreinwagen is niet alleen een sterke atleet, maar ook goede sprinter. De topsnelheid is 222km/h.Om te voorkomen dat het zware en snelle voertuig te allen tijde oncontroleerbaar is, zijn ABT AS7 uitgerust met de ABT sport remsysteem, dat bepaalt passende rem kracht dankzij een schijf diameter van 380mm en zes remzuigers.

De ABT aanpassing is perfect afgestemd op het dynamische karakter van de elegante terreinwagen. Voor de Q7 die ook uitgerust zijn met luchtvering is ook de innovatieve ABT Level Control (ALC) is beschikbaar – comfortabele en tegelijkertijd sportief afgestemd.

U kunt zien hoe veel rijplezier AS7 3,0 TDI biedt, zelfs wanneer de auto stil staat: ABT Sportsline heeft ontwikkeld een elegante complete sets bestaande uit front spoiler lip, side bars en met een stootrand extensies, voor de achtervleugel en de achterzijde. Achtervleugel en achterzijde harmoniseren samen perfect met de specifieke ABT-4-pijps uitlaatsysteem.
Zoals garnering op een taart raden we 20 of 22 inch wielen aan. Met hun overeenkomstige spaak wielen, deze wielen accentueren het dynamische ontwerp. Immers, de “S” in de SUV staat voor “Sport” – en dit geldt met name voor de ABT AS7 3,0 TDI.

www.abt-sportsline.de

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen