Zoek

Dindo Capello plaats Audi vooraan op Sebring


DINDO CAPELLO PLAATST AUDI VOORAAN OP SEBRING!
Audi’s Dindo Capello sloeg terug nadat Peugeot de pole positie had gereden in de eerste officiële tijdtraining voor de 12 uren van Sebring.


Capello’s snelste ronde (1:45.491) in de diesel aangedreven AUDI R10 was daarmee 0,017 seconde sneller dan Stephane Sarrazin in de Peugeot 908.
De top drie auto’s zijn allen diesel aangedreven fabrieks prototypen die een ‘groene toekomst’ voorspellen voor alle auto’s aangedreven met een schone diesel-, een E10- of een E85 motor.

Capello hoopt samen met zijn teammaten Allan McNish en Tom Kristensen dit weekend de tweede overwinning in drie jaar op te kunnen eisen.
De tweede R10 met Lucas Luhr, Marco Werner en Mike Rockenfeller, was derde snelste met 1:46.465 (ca. 200km/u).

We zijn erg blij met de auto”zei Capello. Deze heeft een nieuw chassis gekregen na onze crash van afgelopen maandag. We hebben als gevolg daarvan, nog wel moeite om de auto in optima staat te krijgen. We moeten nog een comfortabele manier van rijden bewerkstelligen.

De race van de American Le mans Series 2008, de 12uren van Sebring, is aanstaande zaterdag vanaf 14.30uur non stop live te volgen op MotorsTV.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen