Zoek

Audi S5 MTM 505pk

Met nieuwe Aangejaagde MTM S5 GT, verkreeg de Duitse tuner een verbazingwekkende 505 PK uit Audi 4.2 liter V8 die nu de auto van 0-100 km/h in 4.3 seconden kan duwen terwijl de hoogste snelheid 300+ km/h. is. Het stemmende bedrijf wijzigde niet bodykit, voegde enkel een nieuwe reeks van 21″ legeringswielen en een indrukwekkend uitlaatsysteem toe om een nieuw geluid maar ook meer macht te leveren. Ook is het remmende systeem indrukwekkende toe te schrijven aan het feit dat het voertuig van 100 km/h in ongeveer 35 m. kan ophouden.

Persmededeling: Motoren Technik Mayer van Wettstetten, Duitsland, zet Audi S5 onder druk. Aangezien „MTM GT” aanjaagde de sportieve aangejaagde motor van de coupé toont indrukwekkende prestatiesgegevens aan. Samen met grotere remmen, een coiloveropschorting en andere minder belangrijke veranderingen, is het resultaat een algemeen pakket dat het rasspoor kan overnemen. Onder druk gezet Horloge uit, wanneer het los wordt! Bij de lichtste druk op de versneller jaagde MTM S5 GT vooruit raketten met grof geweld aan. De compressor die aan Audi 4.2 liter V8 door MTM wordt toegevoegd is wat dit mogelijk maakt. Een intercooler MTM huisvesting met geïntegreerdet waterkoeling zorgt ervoor dat de motor maximumprestaties kan altijd produceren. Globaal, in plaats van de voorraad 354 PK, bedraagt er nu elk van paardekracht 505 7190 beschikbare t/min.

Dit maakt een motoroutput van 120 PK per liter! De torsieverhoging door 106 tot 546 NM komt in felle middenuitbarstingen te voorschijn, waaraan de bestuurder gewijd kan worden. De sprint van 0-100 km/h vergt 4.3 seconden, die vele super sportwagens groen met afgunst draaien. En tot zijn hoogste snelheid van 300 km/h kan het zijn houden met om het even welk van hen. mtm audi s5 De gelijk krachtige, dynamische machtsvertoning wordt onderstreept door een stroom-geoptimaliseerd de uitlaatsysteem van roestvrij staalsporten. Het gans pukkel-opheffend geluid wordt vrijgegeven door vier zuigbuizen, elke 90 mm in diameter. Kromme-koestert en behendig MTM rustte zijn Aangejaagd GT met een volkomen gestemde coilover opschorting uit en wijzigde daarnaast de asmeetkunde met hogere welvingshoeken. Nadat de verandering, zijn drijfdynamisme en kromme-koesterende kenmerken zo worden uitgesproken wilt u nooit straight-ahead opnieuw drijven.

De leidingskenmerken zijn nauwkeuriger en de verbeterde behendigheid, terwijl weg de behandeling vrij neutraal blijft. Het remmen Aangezien een prestaties-verbeterd voertuig ook moet snel worden beteugeld, verbeterde MTM de remprestaties, ook. Bijgevolg verstrekt MTM altijd het aangewezen remsysteem voor auto’s van alle prestatiesklassen. s5 door mtm In het geval van Aangejaagde MTM GT, bevorderden de Beierse specialisten de vertraging met een nieuw remsysteem op de vooras. Dit is een remsysteem met 8 zuiger vaste beugels en 380×34 mm in kuiltjes gemaakte remschijven. Het pakket omvat de flexibele staallijnen en de gehechtheid. Met het systeem kan de bestuurder MTM GT vertragen die van 100-0 km/h binnen ongeveer 35 m. wordt aangejaagd.

De „kuiltjes gemaakte in” remschijven vertegenwoordigen overigens een speciaal ontwerp, dat vooral voor MTM wordt vervaardigd. Typisch van „kuiltjes gemaakte in” rem zijn de schijven de gaten die volledig niet de schijf doordringen. Zij kijken als en delen de kenmerken van een geperforeerde schijf, maar belemmeren de barstvorming die normaal na lang gebruik voorkomt. Het kleine verschil Optisch kijkt Aangejaagd GT niet zeer verschillend van het reeksmodel. Hier is MTM binnen voor understatement gegaan. Niettemin – behalve de MTM pijpen van het uitlaatsysteem – de „bimoto” MTM randen behandelen een blik duidelijk voornaam van de reeks. audi v8 De opvallende wielen zijn beschikbaar in „glanzend zilver”, het „titanium” en „gesneden de diamant” eindigen. MTM verstrekt „bimoto” rand voor S5 – zoals voor andere A5 modellen ook – in 10.5×21″ als volledige rand die samen met banden 295/25/ZR21 wordt geplaatst. Bij MTM is de algemene regel: de speciale wensen zijn met.Aanpassing ook wordt uitgevoerd op een individuele basis!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen