Zoek

De PPI PS TT Coupe

Van de eerste generatie had PPI ook al een uitvoering gemaakt, nu de is de tweede generatie aan de beurt.
Uitgerust met een innovatief en sportief design.

 

Een opvallend in het oog springende kenmerk is de aerodynamisch innovatieve voorruit spoiler op de motorkap bij het voorraam.

PPI heeft ook een diffusor ontwikkeld aan de achterzijde. Hier komen de vier uitlaat pijpen van de PPI sport uitlaatsysteem, in samenhang met de achterste spoiler, produceert het extra downforce op de achteras.

Geavanceerde technologie in het hart van PPI’s is de tuning prestatie kit voor de 2.0TFSI motor van de Audi TT. En gaat van de standaard 200pk naar 245pk bij 5.100t/min en 366nm koppel tussen 1.800 en 5.000t/min. Sprinten in 6,3 seconden tot 100km/h, de PPI TT is 0,3 seconde sneller dan de productie uitvoeringen. De topsnelheid bedraagt 250km/h.

Ook zijn er zwarte PPI Formule lichtmetalen velgen in de dimensie 8,5×19 met daarom heen 235/35 ZR19 banden.

Aan een verlaging set is ook gedacht, met PPI kan de Audi TT 30mm lager gelegd worden. Om het zwaarte punt te verlagen. Een sport remsysteem met grotere schijven maken het geheel af.

Aan de binnenzijde kan men een ander ergonomisch sportstuur krijgen en natuurlijk ook aanpassingen aan het interieur zoals carbon en ander bekleding soorten, zoals alcantara.

Meer informatie: PPI

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen