Zoek

Lamborghini Murciélago LP 640 Roadster VERSACE Limited Edition

Het Italiaanse modemerk Versace bindt opnieuw haar naam aan een Lamborghini-model. Wederom betreft het een Murciélago en weer komt de sportauto in een gelimiteerde oplage uit. Dit maal hebben de twee partijen er ook voor gekozen om een mode-artikelen te ontwikkelen.

De nieuwste, inmiddels derde Versace-editie is de Murciélago LP 640 Roadster. Hij komt na de Coupé en Roadster-uitvoering van de vorige Murciélago-generatie. Het gepresenteerde model kenmerkt zich door een pastel witte carrosseriekleur, waarop aan de onderzijde van de omhoog scharnierende portieren het Versace-embleem prijkt. De V12-motor hangt nu onder een glazen motorkap, waardoor de 640 pk sterke twaalfcilinder prachtig in het zicht ligt. In het interieur staan wit met zwarte stoelen, die bekleed zijn met leder, voorzien van het Versace-embleem. Het dashboard is net als de deurpanelen en middenconsole afgewerkt met nappa-leder.

De Lamborghini Murciélago LP 640 Roadster Versace wordt alleen op speciale bestelling gebouwd. De totale oplage is niet bekend -de laatste keer waren het er 20- maar dat het om een select aantal gaat, spreekt voor zich.

In november komt de LP 640-collectie van Versace uit. Vernoemd naar de sportwagen en bestaande uit onder andere een bagagetrolley, sporttas, aktetas, handschoenen, schoenen, portemonnee, riem, beautycase en een hoed. De artikelen komen bij Versace in de winkel te liggen, al zal een select aantal Lamborghini-dealers de spullen eveneens in de verkoop nemen.

tekst AutoTelegraaf.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen