Audi weetjes / Audi future news

A1: lengte 3,90 meter. Er komt een 2d, 4d, een stofdak Cabrio en op dezelfde basis de Q5 (alleen voorwiel aangedreven). En een coupeachtige a la A3 SB met veel assistent-systemen van de laatste Audi modellen.

A7: technisch gebaseerd op de A8. is 4,95 meter lang (A8= 5,15 meter). De A7 is De coupé van de A8.

Verder zal de A8 een verjongingskuur ondergaan en zal hij wat van de A4 ‘looks’ overnemen. Onderkant deuren: wordt ongeveer dezelfde trend als bij de laatste nieuwe modellen van Audi.

De A8 krijgt een nog grotere en statige SFG (Single Frame Grill). De A8 gaat ook gebouwd worden volgens de nieuwe modulaire bouwdozen principes, zodat ook bij de A8 de versnellingsbak en differentieel van plaats wisselen. Dus gaat de vooras ook 15cm naar voren, dus nog meer binnenruimte. Betere gewichtsverdeling over de beide assen.

Luchtvering a la Q7. O.a. camera die verkeersborden kan lezen en op een display laat zien. De A8 zal zelfstandig kunnen remmen en weer accelereren bij stop and Go verkeer.

4.2 diesel wordt een BlueTec versie. De A8 wordt ondanks de nieuwe extra’s, wat lichter

Gerelateerde artikelen

Video: Een eerbetoon

Porsche introduceerde 25 jaar geleden de Boxster, een model dat niet alleen bijzonder succesvol zou blijken, maar ook een van ’s werelds puurste en best

Lees verder »