Zoek

Advertorial: een gratis BlackBerry Bold bij Vodafone


Een super combi: je Audi bluetooth telefoon voorbereiding of nog mooier de voorbereiding plus samen koppelen met je gratis BlackBerry Bold bij Vodafone.
Vodafone verkoopt sinds 1 oktober “de smartphone van dit moment” en dat is de nieuwste Blackberry Bold.

Met de BlackBerry Bold kun je eenvoudig en onbeperkt emails versturen, door het grote scherm en het eenvoudige QWERTY toetsenbord is dit een fluitje van een cent. De opmaak van je email is op de html basis zoals elke desktop of laptop. Wat ook mooi is dat je met de nieuwe BlackBerry Bold ook je bijlages kunt openen en gemakkelijk kunt bewerken met programma’s zoals Microsoft Word, Excel en Powerpoint.
Met andere woorden je eigen kantoor in je binnenzak!

Buiten deze zakelijke opties zijn er nog tal van andere functies zoals documenten beheren, muziek luisteren, video’s kijken op hoge kwaliteit, navigeren  met 1 jaar gratis Find & Go bij Vodafone en natuurlijk de standaard functionaliteiten van BlackBerry en Vodafone.

De BlackBerry Bold is bij Vodafone gratis in combinatie met een 2-jarige OndernemersBundel van 35Euro en BlackBerry Internet Service van 15Euro per maand. Als je online bestelt, krijg je 20% korting op je OndernemersBundel en 1 jaar gratis Find & Go Navigatie. BlackBerry Bold, Vodafone, email, mobiel werken, mobiel internet, mobiel email, BlackBerry, Find&Go, navigatie

Meer informatie verwijzen wij je graag naar Vodafone

2 gedachten over “Advertorial: een gratis BlackBerry Bold bij Vodafone”

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen