Zoek

Audi R8 Razor van PPI

• Meer POWER
• Meer STYLE
• Meer PASSION

De Exclusieve Duitse Audi tuner PPI Automotive Design GmbH intensiveert het vuur en presenteert de speciale in beperkte oplage Supercar, genaamd de PPI Razor GTR.

In navolging van de succesvolle PPI R8 Razor, komt PPI met de Razor GTR op de Essen Motorshow.

De Audi specialist bleek de focus te leggen op het optimaliseren van het vermogen/gewicht verhouding van de Audi R8, terwijl tegelijkertijd de versterking van de motor, verbetering van de prestaties, het verbeteren van de behandeling van dynamiek, en het beheer ter vermindering van het gewicht van de Audi R8.

Het belangrijkste onderdeel van de motorische wijziging is de vorming van een speciaal ontwikkelde compressor. Daarnaast is sport luchtfilter systeem en een high performance uitlaatsysteem van roestvrij staal specifiek ontworpen.
Alle componenten zijn met behulp van de nieuwe auto elektronica samengevoegd.
Het resultaat, na deze ingrijpende wijziging, is een auto met 580 pk/427 kW bij 7400 tpm, een maximumkoppel van 600Nm bij 6200 tpm tot zijn beschikking, en een daling van het gewicht van 250 kg ten opzichte van de serie R8 van 1580 kg.

Het totaal levert de PPI Razor GTR tot een snelheid van 0 naar 100 km/h in slechts 3,7 seconden met een maximale topsnelheid van 332 km/h.
Naast de uitstekende rij prestaties heeft PPI de R8 Supercar tot een opvallende verschijning gemaakt met een nieuwe bodykit.
Onder andere met een ander voor en zijkanten maar ook aan de achterzijde met een speciale verstelbare spoiler.
De motor dekking is gemaakt van het licht hightech materiaal polycarbonaat Makrolon.

Het algemene uiterlijk van de auto wordt nog versterkt door een nieuwe widebody huid om de PPI Razor GTR heen.
De Razor GTR maakt gebruik van speciaal ontworpen lichtgewicht MAG11 PPI gesmede wielen. Aan de voorkant, 10Jx19 MAG11 wielen met 255/35 ZR 19 Michelin Pilot Sport 2 banden zijn gemonteerd en een indrukwekkende 11.5J x 20 MAG11 wielen met 325/25 ZR 20 Michelin Pilot Sport 2 banden worden gebruikt op de achterzijde.
Uiteraard voor dit krachtig geweld heeft PPI de Razot GTR voorzien van een high performance remsysteem.

Ook aan de bodem vrijheid is gedacht, om met een hydraulische lift System het grondvlak tot 45 millimeter als dat nodig is te verhogen. Bijvoorbeeld voor ondergrondse parkeergarages of rijden over hobbels.

Aan de binnenzijde is ook het interieur aangepast.
Met Onyx nubuck leer met oranje accenten. En carbon fiber over vele elementen in het interieur verwerkt, onder andere de handrem, radio console, knie pads en stoelen. Met aluminium accenten ademt het geheel zeer sportiviteit uit en exclusiviteit.

Binnenkort de echte live foto’s

Meer informatie PPI

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen