Zoek

Lamborghini Personam

Lamborghini introduceert twee nieuwe exclusieve versies van de Murcielago LP 640 en Gallardo LP 560-4.

Lamborghini maakt gebruik van deze bijzondere modellen om aandacht te vestigen op de onderneming ad personam de individualisering programma waarmee klanten hun auto kunnen bouwen naar hun bijzondere specificaties. Beide Supercars zijn aangepaste modellen die voorzien zijn van een unieke exterieur kleur in een mat blauw, dat is bedoeld om de auto’s een “elegante en verfijnd look te geven, maar toch ook zeer krachtig en dynamisch.” Drie nieuwe kleuren zullen ook worden aangeboden via de ad personam inclusief mat zwart Nero Nemesisa, mat wit Bianco Canopus, en een matte bruine genaamd Marrone Apus.

De Lamborghini Murcielago LP 640 is de slaapkamer met volledige Alcantara interieur terwijl koolstofvezel inlegelementen worden toegepast op het midden-console, deuren en stuurwiel. De buitenkant krijgt ook speciale hoogglans zwarte Hermera design wielen die een perfect contrast met de matte blauwe buitenkant.

Het interieur van de Gallardo LP560-4 functies Nero Perseus zwart leder op de stoelen, de cockpit, deur bekleding, pijlers en headliner terwijl blauw genaaid wordt toegepast op de stoelen, deur bekleding, headliner en het stuurwiel. De verplichte carbon fiber trim maakt het af, terwijl het interieur hoogglans zwarte Callisto wielen ronden de belangrijkste wijzigingen zijn aan het exterieur.

Uiteraard zijn deze auto’s zijn slechts een kleine steekproef van de vele opties die beschikbaar zijn via de ad personam individualisering programma, de enige echte beperkende factor is voor de eigenaar van de verbeelding en de omvang van hun portefeuille

Bron: Lamborghini

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen