AudiBlog.nl

Ritje in Audi R8 opkikker voor Chesron

r8-v101
Soms zit het tegen in het leven. En dan is het fijn als iemand je een hart onder de riem steekt. Dat overkwam Chesron Karim. Hij maakte maandag een rit in zijn lievelingsauto. Een nagelnieuwe supersonische Audi R8.Een lekkere kont, een sexy snuit en rondingen om de rillingen van te krijgen.

Voor Century Autogroep aan de Paterswoldseweg staat een Audi R8 V10 mooi te wezen in de zon. Klaar voor een proefrit over de A7. Niet dat testrijder Chesron Karim een potentiële klant is voor deze nieuwste versie van het 244.000 euro kostende wonder van techniek. “Hij wordt wel het broertje van de Lamborghini genoemd”, zegt Chesron bewonderend

Chesron moet op de passagiersstoel plaatsnemen, aangezien hij pas elf jaar oud is. Het zat de laatste tijd allemaal vies tegen in het leven van de 11-jarige. Gedoe op school en thuis. Zijn oppas, Paulien Eertink wilde vreselijk graag wat doen. Dus liet ze haar vriend Daniël zijn stoute schoenen aantrekken en stuurde ze hem naar Century, met een simpele vraag: mag Chesron een ritje maken in de Audi R8. De knaap is dol op auto’s, maar dan vooral op de Audi R8.

In de Audi-showroom bij Century bleek junior verkoper Stef Kuijpers dé man om zo’n verzoek aan te richten. “Het raakte bij mij een gevoelige snaar”, zegt Kuijpers. “Ik heb een nogal uitdagende puberteit gehad. Toen ik vijftien werd, kreeg ik van mijn ouders een ritje in een Lotus Elise. Dat heeft me een enorme push gegeven om daarna wat van mijn leven te maken.”

Chesron op zijn beurt is er stil van. Daar gaat hij. In een Audi R8. De snelweg op.

Via  de Leeuwarder Courant


Gerelateerd nieuws