AudiBlog.nl

Reclame bord met rokende Audi A4 langs de A4 [leuke reclame stunt]

jeffrey_1449988j Haarlems dagblad

Tussen oud en nieuw is de brandweer van het korps Haarlemmermeer twee maal uitgerukt in verband met een melding van brand langs rijksweg A4 in Hoofddorp. Tot twee maal toe betrof het een reclamebord van autoverzekeringsbedrijf Ditzo waarop een rookgenerator was aangesloten met een tijdklok.

Het bord laat een afbeelding zien van een Audi die aan de voorkant in de prak is gereden en waaruit een hoop (echte) rook komt. Automobilisten op de snelweg A4 raakten vanwege het ‘brandende’ bord in paniek en belden 112. ,,Beide keren was het loos alarm”, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Kennemerland.

Via: Haarlems Dagblad


Gerelateerd nieuws

1 reactie

  1. JL says:

    Alleen is dit volgens mij een A4

Je kunt op dit moment niet reageren.