AudiBlog.nl

Washington DC Auto Show 2010 fotos van de Audi stand

De 2010 Washington DC Auto Show, opende de deuren op St de 7e’s Convention center met een passend thema, “Change hier gebeurt het”. Elke auto heeft laten zien dat het karakter heeft een herkenbare thema, Essen en Sema-tuners zijn shows, Tokio staat bekend voor concept cars, Genève voor de nieuwe modellen ,……

Washington DC show is gereserveerd voor hybride voertuigen, groene auto’s en nieuwe technologieën. Audi presenteerde de Q5 Hybrid vorig jaar aan de Amerikaanse hoofdstad, dit jaar, Audi is gericht op schone diesel technologieën. De Audi A3 TDI, winnaar van 2010 Green Car of the Year Award werd getoond in twee verschillende pakketten en in dezelfde aantrekkelijke kleur ibis wit. Audi heeft blijk gegeven van een elegante S4, de recent vernieuwde A6 met een Supercharged 3.0 V6, S5 Cabriolet, Q5 3.2 met een S-tronic transmissie voor de Amerikaanse markt, de Q7 werd getoond in een S Line met de schone Clean 3.0 TDI en een verbazingwekkend Bang & Olufsen sound system. De zelfde audiofiele systeem was met volle explosieven in de nieuwe Audi A8 en in een topless versie van de R8 V10. Maar, zoals ze zeggen: “Een foto zegt meer dan duizend woorden”, en hier zijn de mijne.

Best regards from Snowy Washington DC,

Bojan Bijelic


Gerelateerd nieuws