AudiBlog.nl

Een nieuwe talentenwedstrijd met ‘Made by Belgians’ gesponsord door de Audi A1

‘My media is rich’ stelt een nieuwe talentwebsite voor. Op ‘Made by belgians’ worden zestig Belgische projecten in de kijker gezet. Deze website is de verzamelplek van jong talent (muzikanten, dj’s, vj’s, fotografen, tekenaars, architecten …) die elk een project voorstellen. Jij als surfer mag een stem uitbrengen op het project dat je het meeste aanstaat.

De gelukkigen met de meeste stemmen mogen nadien hun werk voorstellen aan een professionele jury. Deze kiest de drie beste projecten. Het jonge talent kan nadien met het prijzengeld hun wildste dromen beleven. De winnaar mag met 10.000 euro aan de slag, de tweede krijgt 7500 euro en de derde toch nog 5000 euro.

Deze talentenwedstrijd wordt gesponsord door Audi A1, de nieuwste wagen van Audi die heel binnenkort in Vorst gebouwd zal worden.

Via: Cutting Edge


Gerelateerd nieuws