AudiBlog.nl

Audi RS 6 plus Sport en Audi RS 6 plus Audi exclusive

Speciale, snelle edities van de Audi RS 6

Audi presenteert twee zeer exclusieve versies van de Audi RS 6: de Audi RS 6 plus Sport en de Audi RS 6 plus Audi exclusive. Deze modellen hebben enkele bijzondere punten met elkaar gemeen zoals 20 inch vijfspaaks lichtmetalen wielen, het carbon design package voor het motorcompartiment en het sportonderstel plus. De Audi RS 6 plus Sport is extra sportief uitgevoerd, terwijl de Audi RS 6 plus Audi exclusive extra luxueus is. In totaal zijn 500 exemplaren beschikbaar – elke auto heeft een badge met een uniek serienummer.

Beide speciale edities van de Audi RS 6 beschikken over een direct ingespoten V10 twinturbo-motor met dry-sumpsmering. Deze V10 FSI levert een vermogen van 226 kW / 580 pk en heeft een maximaal koppel van 650 Nm (tussen 1.500 – 6.250 t/min. De limousine-uitvoering sprint in 4,5 seconden van 0-100 km/h. De topsnelheid bedraagt 303 km/h.


Gerelateerd nieuws