AudiBlog.nl

Lamborghini teased met de Jota

“De presentatie van de Murcielago opvolger voor de dealers en de VIP-klanten vindt plaats in juli. Alle officiële specificaties en de officiële naam worden in juli aan de wederverkopers bekend gemaakt. De officiële lancering zal in Parijs gebeuren.

Er zijn geen nieuwe geruchten over specificaties, alles wordt  opnieuw herhaald. CF-chassis, waarschijnlijk de mono-cell, denk daarbij aan MP4-12 C maar een beetje anders. Nieuwe direct ingespoten V12 die goed is voor 700 pk of zelfs iets meer en met een 0-100 km/h in ongeveer 3. 0 seconden en topsnelheid rond de 370 km/h.

Instantie zal zijn uitgerust met enkele aanwijzingen stijl van Reventon , maar het gloednieuwe concept met zal een duidelijke Lamborghini DNA tonen . De auto is korter dan de huidige Murcielago , traditionele omhoog opende deuren worden opgeofferd aan een lager gewicht, dat is zal onder de 1500 kg zijn ,de deuren zal eerst openen in een beetje anders en dan naar de zij kant en pas daarna omhoog gaan. Nieuwe 21 “wielen en een Brembo rem systeem.

Prijs is rond de huidige LP640 prijs regelen”.

Source: Team Speed


Gerelateerd nieuws