AudiBlog.nl

Ontwerper geinspireerd door stier en werkt voor Audi en Lamborghini

Je zou verwachten dat deze motorfiets door een Spanjaard is bedacht of dat Lamborghini of Red Bull hem heeft laten ontwerpen. Maar in werkelijkheid is deze wilde stier een creatie van de Britse interieurontwerper Barend Massow Hemmes.

Hij ontwierp eerder een motor in de vorm van een jaguar. Daarop kreeg hij zoveel positieve reacties, dat hij de stier als uitgangspunt nam.

Inmiddels heeft Hemmes met zijn creaties de aandacht getrokken van exclusieve automerken. Hij werkt nu onder meer voor Audi, Ferrari, Bentley en Rolls-Royce. Bovendien wil Coca-Cola graag een rijdende mascotte van hem. Voor de Olympische Spelen in London schijnt de ontwerper al schetsen te hebben liggen van een vijf ringen tellende motorfiets. (AK)

Via: AD


Gerelateerd nieuws