CarCulator.nl berekend groen alternatief

Prominente rol op AutoRAI

De site  www.CarCulator.nl is vandaag live gegaan. Deze site laat consumenten zien welke groene alternatieven er bestaan voor de huidige auto. CarCulator is een initiatief van Volkswagen, Audi, Skoda en SEAT. CarCulator toont aan dat groener en goedkoper autorijden heel goed samen gaan en dat er in elke voertuigklasse uitstekende groene alternatieven voorhanden zijn. Een speciale teller op de CarCulator-site houdt bij hoeveel CO2 er in totaal bespaard kan worden als alle adviezen daadwerkelijk zouden worden opgevolgd. Op de AutoRAI is de CarCulator op een eigen stand live te beleven.

Zuinig rijden is goed voor het milieu én de portemonnee. De CarCulator maakt in één oogopslag duidelijk hoeveel CO2 en geld individuele automobilisten kunnen besparen door een groener alternatief voor hun huidige auto te kiezen. Invoeren van het kenteken van de huidige auto volstaat daarbij. De CarCulator berekent direct een groener alternatief. Door het brede modellengamma van Skoda, Audi, SEAT en Volkswagen, is er vrijwel altijd een groenere auto in hetzelfde segment te vinden. Naast het alternatief toont de CarCulator altijd het zuinigste model van het betreffende merk.

Kaarten voor de AutoRAI

Bezoekers van CarCulator.nl kunnen op de homepage hun favoriete merk kiezen en binnen de line-up hiervan een groener alternatief zoeken. Bezoekers die er tot en met 20 april hun e-mailadres achterlaten, maken ook nog eens kans op toegangskaarten voor de AutoRAI.

Win een Skoda, SEAT, Audi of Volkswagen

De CarCulator speelt een belangrijke rol op de AutoRAI (13-23 april). Op de CarCulator-stand in de Parkhal kunnen bezoekers er actief mee aan de slag, indien nodig onder begeleiding van adviseurs. Aan het gebruik van de CarCulator op de RAI is een bijzondere win-actie verbonden. Degene die het grootste verschil in CO2-uitstoot tussen de huidige auto en het CarCulator-alternatief bereikt, krijgt het groene alternatief van Volkswagen, Audi, Skoda of SEAT geheel gratis. De voorwaarden voor deze actie zijn ter plekke in te zien. Iedereen die op de AutoRAI gebruik maakt van de CarCulator maakt bovendien kans op ca.10 minuten in een ‘zuurstofbal’ met bijna 100% schone lucht. Het verblijf van zo’n 10 minuten heeft een verkwikkend effect.

Bron: Pon

Gerelateerde artikelen