Audi België komt met de A1 Black|White Edition

Krachtig, origineel en eigenzinnig. De Audi A1 is een perfecte mix tussen elegantie en sportiviteit. Heeft uw ego een boost nodig? De beperkte serie Black|White geniet een nóg exclusiever karakter.
De Black|White, enkel te reserveren via internet, is een speciale serie waarvan slechts 25 genummerde exemplaren worden gemaakt. Ontdek de typische belijning, de veelzijdige uitrusting en het exclusieve interieur!

iPhone 4
De A1 Black|White wordt exclusief geleverd met een iPhone 4 van 16Gb. Dankzij zijn afmetingen en gewicht (137 g!), is de iPhone 4 de meest compacte en meest efficiënte smartphone op de markt. Hij beschikt over een multitouchscreen van 3,5? in hoge resolutie. iPod, iBooks, Appstore, GPS, digitale camera van 5 megapixels met flits en high definition video,… De iPhone 4 is niet alleen compleet. Hij is, net als de A1, ook speels!

Audi Music Interface
De Audi Music Interface gaat verder dan de Radio Concert functies. Via het handschoenkastje kan u een iPod IV (of recenter model), een iPhone, een USB-lezer of een MP3-speler aansluiten en via Bluetooth muziek van uw iPhone overzetten op de installatie (Function Streaming).

Radio Concert
De Radio Concert maakt alle radio- (AM – FM) en Cd-functies compatibel met MP3, WMA en AAC. Hij leest ook SDHC-kaarten (compatibel met MP3, WMA, AAC tot 32 Gb opslagcapaciteit). De Radio Concert beschikt over een TP Memo-functie.

Ready for Nav
Het Ready for Nav systeem laat u toe om later een navigatiesysteem met Audi SD kaarten te installeren (in optie verkrijgbaar bij uw verdeler).

6,5 inches MMI kleurenscherm
Dankzij het uitklapbaar 6,5 inches TFT kleurenscherm (high definition) in het paneel boven de bestuurseenheid, heeft u alle informatie steeds bij de hand.

Snelheidsregelaar
De A1 Black|White werd ook uitgerust met een snelheidsregelaar. Die houdt de wagen op een constante snelheid naar keuze, vanaf zowat 30 km per uur en zolang het motorvermogen en de motorrem dat toelaten; aparte hefboombediening; weergave van de gekozen versnelling op het informatiesysteem van de bestuurder.

Acoustic Parking System achteraan
Het Acoustic Parking System is de parkeerassistentie van Audi die u optimaal assisteert bij elk parkeermanoeuvre. Het systeem herkent obstakels buiten het gezichtsveld van de bestuurder en waarschuwt die op een betrouwbare manier. Een hele opluchting, zelfs in de moeilijkste situaties.

Boordcomputer
De boordcomputer biedt heel wat functies, zoals: digitale snelheidsweergave, verkliklampje voor open deuren of koffer, instantverbruik, reistijd, gemiddelde snelheid,… Erg handig, zowel tijdens lange ritten als voor uw dagelijkse verplaatsingen.

Stuur en bediening
De A1 Black|White wordt geleverd met een multifunctioneel sportstuur in wit/zwart leder. De versnellingspook en de hendel van de handrem zijn zwart, terwijl de balg van de versnellingsbak werd bekleed met wit leder van Audi exclusive.

Buitenafwerking
5-spakige aluvelgen “polygoon”, dak, dakbogen, deurgrepen en buitenspiegelbehuizingen in Amalfiwit, spoiler op de voorbumper, brede zijranden, diffuser achteraan, verchroomde uitlaat, xenon koplampen… De Black|White editie voegt aan de elegante en krachtige belijning een stevige dosis sportiviteit toe.

Binnenafwerking
De A1 Black|White is binnenin met exclusief Audi leder afgewerkt. Zwart plafond, wit afgeboord tapijt … In de Black|White zijn het de kleinste details die het verschil maken.

Sportzetels in leer met zetelverwarming
De A1 Black|White is uitgerust met sportzetels in fijnnappaleder met zetelverwarming: een must voor wie van comfort houdt. In het midden hebben ze een brede witte streep. De zijkanten zijn zwart en de stiksels wit.

Elektronische klimaatregeling
De elektronische klimaatregeling in de A1 Black|White is voorzien van een pollen- en een stoffilter met “lucht recirculatie modus” en een systeem dat het vochtpeil regelt. Temperatuur en verluchting worden elektronisch ingesteld.

Centrale armsteun
De A1 Black|White beschikt ook over een centrale armsteun, automatische ontsteking van de koplampen, regendetector en voorruit met getinte strook bovenaan.

Hoe reserveren ?
Uw beperkte serie Audi A1 Black|White

Waarom reserveren?

Er worden van de Audi A1 Black|White slechts 25 exemplaren op de markt gebracht, het gaat hier dus om een heel speciale en exclusieve serie. Je kunt deze wagen enkel online reserveren en dan moet je nog bij de eerste 25 reservaties zijn.

Wanneer reserveren ?

Vanaf 21 juni om 11 u. stipt zult u uw Audi A1 Black|White kunnen reserveren door het invulformulier op deze site in te vullen (www.audia1blackwhite.be).
Als u zeker wilt zijn om een van de 25 eigenaars van de Audi A1 BlackWhite te worden, noteer dan nu alvast deze afspraak in uw agenda.

Hoe reserveren ?

De Audi A1 Black|White zal enkel beschikbaar zijn via het online reservatiesysteem op deze site (www.audia1blackwhite.be). U kunt uw A1 BlackWhite reserveren vanop om het even welke computer, vanaf 21 juni om 11 uur stipt.
Gewoon een formuliertje invullen en je krijgt een A1 Black|White toegewezen, op voorwaarde dat je bij de eerste 25 geïnteresseerden bent.. U kunt het serienummer van uw A1 Black|White kiezen en de Audi verdeler bij wie u de wagen wenst te kopen.
Daarna bevestigt u uw reservatie door te klikken op “verzenden”. Enkele ogenblikken daarna zult u een bevestigingsmail ontvangen die u binnen de 15 minuten moet valideren.
Als u niet bij de eerste 25 bent, zal u naam op een wachtlijst geplaatst worden en zullen wij met u contact opnemen als een A1 Black|White vrijkomt voor u.

Waar kopen?

Zodra uw reservatie gevalideerd is en u één van de eerste 25 bent om te reserveren, zult u de Audi A1 BlackWhite kunnen kopen door om uiterlijk 4 werkdagen na uw online reservatie naar de Audi verdeler van uw keuze te gaan om daar de bestelbon te ondertekenen. De Audi A1 BlackWhite zal enkele maanden later geleverd worden bij diezelfde Audi verdeler.
De Audi verdeler zal ook op de hoogte gebracht worden van uw reservatie. Als u niet binnen de vermelde tijdsspanne naar uw Audi verdeler kunt gaan, vragen wij u om hem binnen de 24 uren na uw reservatie te contacteren om een andere afspraak te maken. Als u niet bij de eerste 25 bent, zal u naam op een wachtlijst geplaatst worden en zullen wij met u contact opnemen als een A1 Black|White vrijkomt voor u.

Wat bedraagt de prijs ?

De Audi A1 Black|White 1,6l TDI 90 pk wordt op de markt gebracht voor € 28.999, catalogusprijs incl. BTW. Na aftrek van de ecologische premie van 15% (€ 28.999 – € 4.349), komt dat op € 24.650* (prijs op 31 mei 2011). *De ecologische premies zijn indicatief vermeld op basis van de geldende wetgeving. De verkoper kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor wijzigingen of annuleringen van deze premies na de druk van deze publiciteit. Zij worden toegekend op voorwaarde dat de klant en het voertuig beantwoorden aan de vereiste criteria en voor zover ze nog van toepassing zijn op de leveringsdatum, datum van betaling of van inschrijving van het voertuig, zelfs in geval van overschrijding van de leveringstermijn.

Over welk type van wagen gaat het en hoe is hij uitgerust ?

Het gaat om een Audi A1 1,6l TDI 90 pk, met een erg rijkelijke uitrusting :
Motor : 1,6l TDI 90 pk start/stop
Versnellingsbak : manuele 5-versnellingsbak
Prestaties:
– Optrekken van 0 tot 100km/uur in 11,4 sec.
– Koppel: 230 Nm tussen 1.500 en 2.500 toeren/min.
– Topsnelheid: 182 km/uur
Verbuik :
– Intercity: 3,4 l/100km
– Stadsverkeer: 4,4 l/100km
– Gemiddeld: 3,8 l/100km
CO2-uitstoot : 99 g/km
Uitrusting : Pack Inspiration (In Touch), Pack Connectivity (met Bluetooth), radio Concert, verwarmde voorzetels, cruise control, verlichtingsmodule, kabel om een iPhone aan te sluiten, licht- en regensensor, …

Wat is de leveringstermijn?

De eerste 3 kopers ontvangen hun A1 Black|White 3 weken na ondertekening van de bestelbon. De volgende wagens van deze reeks worden 3 à 12 weken na reservatie afgeleverd.
Wat mag ik verwachten als ik een Audi A1 Black|White koop?
Je nieuwe Audi A1 is rijkelijk uitgerust (zie onder ‘uitrusting’ op onze site) en is tevens voorzien van een plaatje met een exclusief serienummer van 1 tot 25. Je krijgt ook een iPhone-kabel voor onmiddellijke aansluiting van de iPhone 4 die je bij je aankoop als geschenk ontvangt.

Wat gebeurt er als ik een wagen reserveer maar deze niet koop?

De A1 Black|White wordt voor jou 4 werkdagen (zaterdag inbegrepen) na je online reservatie geblokkeerd. Na verloop van deze blokkeringsperiode wordt de door jou gereserveerde wagen toegewezen aan de volgende online reservatie. Wanneer je reservatietermijn is verlopen, kun je geen Audi A1 Black|White meer kopen (tenzij je opnieuw reserveert en er nog wagens beschikbaar zijn).

Wat gebeurt er als ik een wagen heb gereserveerd maar het verschuldigde bedrag niet op tijd betaal aan mijn Audi verdeler?

Dat zou jammer zijn, want de wagen die je hebt gereserveerd, gaat dan gewoon naar de volgende online reservatie. Als je binnen de vooropgestelde reservatieperiode (4 werkdagen na de online reservering) niet bij je Audi verdeler kunt geraken, moet je hem zo snel mogelijk contacteren om een andere afspraak te maken. Dit is de enige manier om te voorkomen dat deze wagen jouw neus voorbijgaat.

Kan ik de Audi A1 Black|White eerst zien voor ik hem reserveer/koop?

Ja, je kunt de Audi A1 Black|White gaan bekijken in het Audi Contact Center op het volgende adres: Leuvensesteenweg 639, 3071 Kortenberg.

En wat als ik geen Audi verdeler ken om deze Audi A1 Black|White te gaan kopen?

Bij het invullen van je reservatieformulier kun je met de dealer locator op www.audi.be de dichtstbijzijnde Audi verdeler kiezen.

Wat zijn de voorwaarden om een Audi A1 Black|White te kunnen reserveren?

– Je bent ouder dan 18 jaar en je woont in België.
– Je ondertekent de bestelbon en stort een voorschot op de rekening van je Audi verdeler binnen 4 werkdagen volgend op de online reservatie.
– Je bent geen personeelslid van de firma D’Ieteren NV en je bent ook geen officiële verdeler van Audi in België.
– Je moet bij de eerste 25 zijn die een A1 Black|White reserveren op de site www.audia1blackwhite.be.

Gerelateerde artikelen