Audi met unieke stand op de IAA Frankfurt 15 tot 25 september

Audi AG bouwt een royale nieuwe 15.000 vierkante meter stand voor de 64e Frankfurt Auto Show, die loopt van 15 tot 25 september.

De handtekening kenmerk van de multilevel display zal een 400 meter lange testbaan worden, waar Audi ’s getest kunnen worden door potentiële klanten. Moritz Dreschel, een Audi woordvoerder zei maandag in een telefonisch interview dat er een website komt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het regelen van proefritten.

“Voor de eerste keer, zal er een echte Audi pand aan de show,” Mr Dreschel gezegd. Voorheen Audi gedeelde ruimte met andere fabrikanten in een van de bestaande hallen het congrescentrum’s. Het merk plannen, net als de verkoop, zijn aanzienlijk gegroeid sinds de laatste Salon van Frankfurt, in 2009.

De nieuwe display, ontworpen door Schmidhuber & Partner, een in München gevestigde bedrijf, zal worden gebouwd in een open gebied tussen hallen.

“Het gaat niet om de grootte, maar om kwaliteit,” Mr Dreschel gezegd worden van de nieuwe display. “Over hoe mensen het merk Audi en zijn voertuigen, en hoe ze kunnen omgaan met het. We wilden onze klanten te voorzien van een element van verrassing. ”

De heer Dreschel weigerde uit te werken op wat voertuigen van het merk zou in Frankfurt, een belangrijke plaats in te voeren voor de Europese fabrikanten om hun belangrijkste toekomstige modellen te tonen.

Interessant is dat de tentoonstelling, die naar verwachting meer dan 10 miljoen euro (14,3 miljoen dollar) kosten om te bouwen, is tijdelijk. Omdat het congrescentrum wordt gebruikt voor een veelheid van beurzen – en de volgende Frankfurt Auto Show is niet gepland tot 2013 – de Audi display wordt gedemonteerd een paar maanden na de autoshow.

Afspraken zijn al gemaakt om de Audi-faciliteit te gebruiken voor een boekenbeurs in het congrescentrum in oktober. “Maar het zal snel worden verwijderd, kort daarna,” Mr Dreschel gezegd. Hij voegde eraan toe dat het scherm zou worden gebouwd in modulaire componenten, die kunnen worden opgeslagen, opgeslagen en hergebruikt bij toekomstige gebeurtenissen.

“Maar de kern van dit unieke gebouw nooit zal worden herbouwd op deze manier weer,” zei hij.

Op verzoek van Wheels lezer M, de post bevat nu de naam van de ontwerper van de Audi display.

Source: New York Times

Gerelateerde artikelen