Audi Q5 van Frank Ribéry in beslag genomen

Franck Ribéry wilde zijn broer op diens bruiloft verrassen met een mooi cadeau: een nieuwe Audi Q5 ter waarde va 60.000 euro. De Franse sterspeler van Bayern München heeft de auto echter niet kunnen overhandigen, want het voertuig werd in beslag genomen door de Belgische politie.

Ribéry was in de auto op weg naar de bruiloft. De Fransman reed door België en stuitte daar op een routinecontrole. De auto van de aanvaller bleek in orde, op één detail na. De nieuwe Audi had een voorlopige kentekenplaat, die alleen in Duitsland geldig was.

De agenten namen de wagen in beslag, tot onvrede van Ribery. Tevergeefs probeerde hij de agenten op andere gedachten te brengen. Maar zijn status kon de dienaar van de wet niet overtuigen.

Via: De Standaard

Gerelateerde artikelen