AudiBlog.nl

Op de Wörthersee 2011 kan je bij de Audi stand je eigen Audi showen

Voor alle fans is er Wörthersee dit jaar een bijzonder hoogtepunt. De eerste liefhebber met zijn Audi kan tot en met 4 Juni bij de Audi stand terecht, en heeft de mogelijkheid om zijn voertuig op het Audi podium kort te showen om een ster op de Audi stand te zijn.

Voor de 5e keer presenteerde Audi zijn nieuwste en meest sportieve auto’s aan de Wörthersee. Naast de talrijke hoogtepunten worden er meer dan 300.000 fans verwacht bij deze fascinerende Audi show. Op de 3.000 vierkante meter kunnen ??Audi liefhebbers in de merkbeleving leven duiken,  in de wereld van de Audi.

Ga hier naar Audi You Tube Wörthersee channel.  En geniet kort van de vele video clips van de getuned modellen van de bezoekers.


Gerelateerd nieuws