Special oplage Audi R8 Limited Edition Le Mans

Audi viert zijn tiende overwinning van de 24 uur van Le Mans met een Limited Edition van de R8 V8 Coupé. De auto wordt in een beperkte oplage van slechts 100 stuks gebouwd.

De feestversie onderscheidt zich met een bijzondere titanium-look exterieurkleur, dito 19-inch lichtmetalen wielen, geïnspireerd op de R8 GT, en rode remtangen. Tegen meerprijs wordt het Carbon Package geleverd. De sideblades, buitenspiegels en het frame rondom de motorruimte wordt dan in een koolstofvezel-look uitgevoerd.

B&O

Binnenin zien we een zwart/rood nappa lederen interieur, afgewerkt met rode stiknaden, een navigatiesysteem, een Bang & Olufsen geluidsinstallatie en een bluetooth handsfreesysteem met in de veiligheidsgordel verwerkte microfoons.

Groot-Brittannië

Motorisch is de R8 V8 Limited Edition eender aan de gewone R8 V8. Ook de feestversie snelt in 4,6 naar de honderd en haalt een top van 300 km/h. Geïnteresseerden in de R8 Limited Edition kunnen zich wellicht melden bij de Britse importeur. Alle honderd exemplaren zijn namelijk bestemd voor Groot-Brittannië.

Tekst Carros

Reacties zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen