Zoek

Audi A3 nu ook in extra complete Advance-uitvoering

• Veel aantrekkelijke extra’s voor bijtellingvriendelijke meerprijs

• Leverbaar in combinatie met alle uitrustingsniveaus

• Extra voordeel op individuele accessoires in combinatie met Advance-uitvoering

Audi start met de levering van de driedeurs Audi A3 Advance-modellen. Deze vallen op door hun weldadige standaarduitrusting met onder meer Xenon Plus-verlichting, volautomatische airconditioning en het Audi radio/DVD-navigatiesysteem. De Audi A3 Advance is leverbaar vanaf € 25.390.

De Audi A3 in de nieuwe Advance-uitvoering is uitermate luxueus. Tot de standaarduitvoering behoren Xenon Plus-verlichting, volautomatische airconditioning, het Audi radio/DVD-navigatiesysteem, metallic- of pareleffectlak, 16-inch lichtmetalen velgen, parkeerhulp achter, een multifunctioneel sportstuur, telefoonvoorbereiding basis, middenarmsteun vóór (met opbergvak) en verwarmbare buitenspiegels en ruitensproeierkoppen. De meerprijs voor de Advance-uitvoering bedraagt een bijtellingvriendelijke € 1.795. De Advance-uitvoering is te bestellen in combinatie met de uitrustingsniveaus Attraction, Ambiente en Ambition. De Audi A3 Advance 1.2 TFSI (77 kW/105 pk; 20% bijtelling) is er vanaf € 25.390 inclusief BTW en BPM. De Advance-uitvoering is niet leverbaar voor de Audi S3/RS 3-modellen.

Nog meer maatwerk

Om de Audi A3 Advance een nog individueler tintje te geven, zijn er diverse aantrekkelijke mogelijkheden. Zo zijn 17-inch lichtmetalen velgen leverbaar tegen een meerprijs van € 995 (Attraction en Ambiente) of € 495 (Ambition). Een elektrisch bediend glazen schuif-/kanteldak kan voor slechts € 695 worden besteld.

Audi Nederland

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen